Nina Kollbrunner

Har jobbat som dansare och danslärare i ungefär 8 år och har under den tiden hunnit med en del. Förutom att hon är en av ägarna av Twisted Feet Dance Academy, medlem i Twisted Feet Crew är hon också involverad i salsavärlden där hon både tävlar, uppträder och undervisar. Hennes senaste titlar 1:a plats i Hip Hop i Göteborgs Mästerskapen i Göteborg och 1:a plats Hip Hop kategorin i Juste Debout Finland 2011.

More

Zerjon Abebe

En av grundarna av Twisted Feet danskompani och Twisted Feet Dance Academy. Har utbildats både i Usa och Sverige. Har en bred dans kunskap från jazz,modernt till Salsa, Tango och de flesta streetdance stilarna.
Zerjon Abebe, har prisats till Göteborgs Stads Kulturpris 2009, Göteborgs Stads Agnes Karlssons Kulturpris 2014 samt det prestigefulla Birgit Cullbergs Stipendiet 2014. Har vunnit flera internationella tävlingar så som so Streetstar Showcase of the Year,Express Yourself France, Nordic Moves Finland, Scandinavian Roots Norway, Dance Delight Paris.
Jobbat med föreställningar från Operan i GBG, Backa Teatern, Stadsteatern Stockholm, Södra Teatern m.m
Huvudtränare till Håkan Hellström. Har dansat och koreograferat alltifrån Rosa Bandet Galan 2010 Tv3 till Kapahl reklamer, konståkare Kristofer Berntsson samt flerfaldiga världsmästare i team – Team Surprise.

More

Denny Hultén

Denny är medlem och en av grundarna till Twisted Feet. Denny har arbetat med dansen i över 12 år i länder som ex: Kina, Sydkorea, USA och Sydafrika. Denny håller i experimentelklasserna här på Twisted Feet Dance Academy där fokuset ligger på uttryck med akrobatiska rörelser, isolationer och storytelling.

More

Stina Bojling

Stina, Bgirl SB aka ”Breaking Mom”, en av ursprungs medlemmarna i Twisted feet Dance company.
Utbildad på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm
Har uppträtt, battlat och undervisat runt om Europa, Asien och Amerika.
Vunnit skandinaviska mästerskapen i Breaking, samt bla Soul session, Break down, Champion battle, Battle for Hiphop. Sitter ofta som domare på jams runt om i Skandinavien.
En funkig klass som visar vikten av att kunna sina grunder. Ju fler grunder desto större ”dansordföråd”,vilket du sen behöver för att kunnat skapa ditt eget uttryck. Klassen bygger på att du skall kunna ta sig från danssalen till en dansring (cypher) och vidare till Jams och Battles.

More

Mia Hellberg

Började dansa som 18-åring för Twisted Feet och fastnade direkt. Har varit med i gruppen Twisted Kids, med en rad uppträdanden i ryggen. Rest mycket, och fastnat i bland annat New York på vägen, för att utbilda sig vid Broadway Dance Center. Har de olika street elementen närmast hjärtat, tillsammans med contemporary och experimentellt. 
Dansat i uppsättningen av Wall Street på GöteborgsOperan, dansat i en stor produktion för Volvo koreograferad av Twisted Feet både i Sverige och SydKorea, varit på de flesta av Göteborgs stora scener med piecet ’Landfill’ ihop med duo-partnern Sahar (inklusive Plattform X 2013 & 2014), stått på scen i New York för Theophilus London samt gjort en del TV såsom Bingolotto, Rosa bandet-galan och Dobidoo.

More

Marco Wihlborg

Marco är den nya medlemmen i det professionella danskompaniet Twisted Feet DC som har provat på de flesta olika streetstilarna men det som har kommit honom närmast är Hiphop-experimental och Popping. Innan Marco började dansa tränade han gymnastik i 8 år, något som ni kommer få se att han har tagit med sig in i dansen. Under sina år inom dansen har han jobbat med föreställningar som Wall Street på GöteborgsOperan, varit med i ett flertal produktioner bland annat en stor produktion för Volvo som pågått i både Sverige och Sydkorea. Han har också bott en tid i New York där han på Broadway Dance Center studerade allt från balett till contemporary och Hiphop. Han har med stor framgång tävlat nationellt och internationellt.

More

Marcel Gomes

Det nya stjärnskottet inom popping! Marcel som är en av medlemmarna i professionella danskompaniet Twisted Feet DC har tävlat i flera internationella tävlingar och även vunnit bl.a. Street star dance school challenge 2011, Just Move It 2011 och React international street dance championship 2011!!!

More

Jack Wang

Jack Wang är en av medlemmarna i professionella danskompaniet Twisted Feet DC. Har vart gästlärare på Kinas artist universitet och har även uppträtt runt om i världen med Twisted Feet’s olika projekt som Volvo och Wallstreet. På sina klasser är det fullt med kärlek och respekt, det är vad som skapar Jacks familj.

More