VIKTIG INFO OM FORTSATT VERKSAMHET VT2020

LÄGET JUST NU

TFDA som ett mindre företag går nu igenom en tuff period. Coronaviruset gör så att alla hamnar i en kris både ekonomiskt, på ett personligt plan och alla måste göra uppoffringar.

När även regeringens förbud mot allmänna sammankomster för fler än 50 personer blir detta en konkret konsekvens för oss som dansskola även inom den privata sektorn med många elever samtidigt i våra lokaler. Vi tycker att det är vår skyldighet gentemot er att gå i Folkhälsomyndighetens linje att inte öppna upp skolan igen rent fysiskt under resten av terminen. Det känns konstigt, extremt tråkigt men också ansvarsfullt att meddela er denna nyhet. Då det är ett stort undantagstillstånd i hela världen, så hoppas vi på stor förståelse i denna svåra tid.

 


COMMUNITY – tillsammans är vi starkare.

Vi vill att ni alla, lärare som elever, ändå skall få känna dansglädje och kulturens läkande kraft. Vi är fortfarande en gemensam Community, som lever vidare under men även efter dessa svåra tider:

Vi känner hopp inför framtiden och vill inget hellre än att kunna ses på riktigt, men just nu får vi tänka ”outside the box” och se saker på ett nytt sätt!


VAD HÄNDER NU?

Vi vill självklart göra allt vi kan för att ni som kunder ändå skall känna er så nöjda som möjligt med TFDA och att ni faktiskt får era resterande danstillfällen på något spännande sätt.

Därför har vi bestämt oss för att göra det bästa av situationen och det är att ge er era resterande danstillfällen av terminen online! Men självklart gör vi det med en TWIST 😉

Ni kommer att få tillgång till över 100 st. exklusiva online klasser! Du får nu möjlighet att ta ALLA grymma klasser som finns på terminens schema! Har du tex. länge suktat över att ta en klass som har varit full, en specifik lärare/stil eller på en tid som du annars varit upptagen… NU har du din chans!

Som vi sa i vårt förra mail så var vårt mål att vi skulle öppna vecka 15, så därför öppnar vi våra online klasser redan på torsdag den 9 april. Utbudet kommer vara slumpmässigt utvalt och inte ha något med terminens dagsschema att göra och kommer läggas upp allteftersom.

Mer info på hemsidan kommer inom kort.


DisDance Online Classes på TFDA

HUR GÅR MAN DÅ TILLVÄGA?

  1. Här är länken till en sida på vår hemsida.

www.twistedfeet.com/disdance-online-community

  1. Där kommer ni hitta alla klasser: Tex. Dancehall Nyb Sahar bredvid respektive klass hittar ni en länk till en  video.
  2. Ni kommer alla få ett sms/mail från skolan under nästa vecka med en kod som ni skriver in för att se videon till klasserna.
  3. Sen kan ni se klasserna om och om och om igen… Ända fram till sommaren=)
  4. Träna hårt, fullt ut men gör inte sönder något där hemma;)
    Go for it!!!

Klasserna kommer innehålla:

1.En uppvärmning, som man kan titta på varje vecka.

2.Övningar  (Gäller endast grundstilar)

3.Koreografi/Rutin

STAY TWISTED!!!

TACK FÖR ATT NI VALT TFDA SOM ER DANSSKOLA

 

Kärlek till er på avstånd <3

____________________________________
Kom som du är, alla är välkomna!