Saga Strömqvist

STREET CHOREO/ STREET CHOREO 10-13år /FEMININE VIBES

Saga hittade sin brinnande glädje för dans redan som fyra åring när hon började ta olika klasser där passionen växte mer och mer för rörandet till rytmen. 2018 var året hon steg in i Twisted feets danslokaler för att utöka sin kunskap och satsa helhjärtat på dansen. Genom åren har hon testat på många olika dansstilar som sträckts sig allt ifrån hiphop till heels men även från contemporary till popping. I de olika stilarna har hon utövat både koreografi och freestyle men idag ligger passionen mest inom den experimentella contemporaryn och floorwork.

Med dansen har hon varit med och uppträtt på olika scener runt om Sverige där hon bland annat vart med som förakt i melodifestivalen 2020. Hon medverkade även i den nationella dansföreställningen 5 degrees. Utöver det har hon även uppträdet i andra sammanhang och deltagit i olika battles inom hiphop och bland annat vunnit inom experimentell.

” På mina klasser vill jag att vi tillsammans ska skapa en trygg miljö för vår personliga utveckling inom dansen. Såklart ska vi även fylla rummet med energi och dansglädjen vi alla delar. Välkomna, nu kör vi! ”

More

Elnaz Paiamani

LOCKING / VUXEN DANCEHALL/DANCEHALL

Funktokiga Elnaz har yrkesutbildat sig i klassisk balett och modernt nutida dans men det är streetdans-stilen locking som hängt med längst, och ligger närmast hjärtat. Under åren har Elnaz tävlat och stått på de flesta av de Nordiska scenerna. Två faldig Skandinaviska finalist i locking. Deltagit i allt från större scenproduktioner och battles till tv-produktioner som Rosa bandet galan och Bingolotto. Med gruppen Twisted Kidz har hon rest runt i Europa och kammat hem vinster på showcasetävlingar och tagit klasser för grundare inom funk och hiphop-stilarna. På dansskolan är hon en av våra passionerade lockare.

”Mina lockers, LET’S GET FUNKY!!”

More

Björn Dogbite Hagstedt

BREAKING

Med 5 SM-guld och 6 silver så har den regerande svenska mästaren Björn ”Dogbite” Hagstedt nu slagit rekord i flest SM-titlar genom tiderna.

Björn är från början från Jönköping men flyttade till Göteborg för 2 år sedan. Han började breaka tidigt år 2003 och har sedan dess varit rejält involverad inom hiphopens alla element, både som utövare men också som arrangör och lärare. Björn började tidigt sitt arbete som danslärare och har nu över 15 års erfarenhet inom yrket. Han har bland annat varit danslärare på Åsa Folkhögskola för Breaking One-Style
Han har vunnit, dömt, battlat och DJat på stora internationella tävlingar och jams runt om i hela världen.

..Dogbite är utan tvekan en av de bästa breakare vi har i vårt land.

”Without the bboys and bgirls, hiphop wouldn’t be here”

More

Yerusalem Tesfay

STREET CHOREO

Har sedan barnsben haft en brinnande passion för dans. Hon har dansat allt från hiphop till afro, dancehall och popping, men fokuserar just nu mest på popping och hiphop. Under det senaste halvåret har Yerusaliem varit i både New york och Japan för att utvidga sina danskunskaper.

Yerusaliem är en av grundarna till dansgruppen empress crew. Hon har tävlat både nationellt och internationellt, bockat av flera scener i Göteborg och vunnit lite battles här och där.

"Allt det som jag har tagit lära av vill jag dela med mig. På mina klasser kommer vi fokusera mycket på känsla, musikalitet, variation och dynamik. Men vi får inte glömma av att ha roligt, för dans handlar om kärlek och glädje."

More

Zara Zeidlitz

BARN STREET JAZZ / STREET JAZZ

Zara är en mångsidig dansare som dansar allt ifrån balett och jazz till salsa och hip hop. Zara är utbildad dansare vid bland annat Balettakademin Göteborg och Twisted feet Dance Academy och har sedan ung ålder både tävlat och dansat i större sammanhang. Hon har bland annat dansat i över 100 föreställningar på Cirkus i Stockholm med Glada Hudik Teaterns föreställning Elvis, två gånger i Melodifestivalen och bakom artisten Lena Philipsson. 
"På mina klasser hoppas jag att man ska kunna lära känna sig själv bättre genom att på ett roligt sätt lära sig kontrollera sin kropp. Rörelseglädje är nyckelordet för mina klasser!"
”Det viktiga för mig är att hitta glädjen i dansen; när jag dansar mår jag som bäst och det vill jag att ni också ska göra!!! Kom o dansa med mig!”

More

Jack Wang

LOCKING/POPPING

Jack Wang är en av medlemmarna i professionella danskompaniet Twisted Feet DC. Har vart gästlärare på Kinas artist universitet och har även uppträtt runt om i världen med Twisted Feet’s olika projekt som Volvo och Wallstreet. På sina klasser är det fullt med kärlek och respekt, det är vad som skapar Jacks familj.

“Respektera allt som finns, jag lär inte bara ut dans utan även hur du kan vara som en starkt person. Love”

More

Thea Skoglund

AFRO FUSION

Thea har alltid haft kärlek till dansen och har dansat på dansskola från 3 års ålder, år 2016 var första gången hon testade på afro fusion och har varit förälskad i de sedan dess. Med sin dansgrupp Laces Creations har han rest till olika länder för att tävla o representera sverige.
Azonto är en av de stilarna som ingår i afro fusion och de är den stilen Thea brinner för lite extra.

More

Tevin Redvall

STREET CHOREO/ HOUSE/ HIPHOP

Tevin har sedan 5 års åldern (2005) visat intresse för dans men det var inte förrän 2014 han började dansa hemma. Sen dess så har hans passion för dansen bara vuxit mer och mer genom åren men det var inte förrän 2016 då han föll HÅRT för dansen.
Under åren så har han tagit många olika klasser och workshops för att breda sina dans kunskaper, han har tränat allt från Ballet, modernt och jazz till hip hop, house och dancehall. Nu på senaste tiden så har hans fokus legat mest på att skapa koreografier.

Hans ändlössa energi, ostoppbara driv och kärlek till dansen har lett Tevin till många fantastiska under. Han var en av huvudkoreograferna till dans gruppen 036-Fusion som har vunnit Skapa dans 2017 och därmed kom vidare till Skapa dans Riksfinal där de vann hedersomnämnande.Han har också tävlat internationellt och kommit som finalist i "Killer of classes" på Europas största pedagogiska dans läger, Fair Play Dance Camp 2018.
Han har också vunnit flera olika battles både inom All style och experimental under namnet "Gucchi". Som är ett sammanslaget ord mellan "Good" från enegelskan och "Chi" från  mandarin.
Det Tevin vill förmedla med sitt dans namn "Gucchi" är positivitet, inspiration och flytande energi. 4 ord som också beskriver Tevin rakt igenom.

"Att inspirera andra så som jag blir inspirerad är mitt mål med dansen, med det så kan ni vara beredda på energifyllda klasser med mycket skratt, dans glädje, svett och lärdom"

More

Vera Lundell

HOUSE

Dans har alltid varit en stor del av mitt liv och på senare år har house blivit stilen som ligger mig närmast om hjärtat. Fick upp ögonen för house under tonåren men mitt intresse växte på Åsa Folkhögskola, där jag tränade olika stilar inom streetdance och gick utbildningen Five Styles. Finns inget som slår att dansa och svettas till housemusik tillsammans med andra som delar samma intresse. På mina klasser kommer vi träna mycket grunder och använda det som verktyg för att hitta sitt eget uttryck. Dansglädje kommer stå i fokus.

Hoppas vi ses!

More

Julian Joujou

HIPHOP

Julian ”Joujou” Namroud är både dansare, projektledare & koreograf sedan lång tid tillbaka. Han jobbar medflertalet "urban dance" kulturella projekt och har en gedigen erfarenhet i både den kommersiella dansvärldenliksom i hiphop kulturen. Hip Hop Revolution är en dans festival som han med sin kollega Eddie Yalman skapat för dansare och kulturen med en stark plattform för freestyle dansare att utvecklas. Möten mellan unga, vuxna och äldre uppstår från hela världen, 10 år jubelium var det för festivalen i år 2019.

Dansare på We Love The 90’s konsert på Telenor Arena i Oslo 2017 och dansade bl.a bakom SNAP som står bakom den välkända låten The Power. Han har medverkat i battles runt om i Europa som battlehead Joujou de senaste åren då han vunnit ett flertal tillfällen och även agerat domare runt om i Skandinavien. Inte nog meddet så är Julian Nordic Champion i hip hop, KOD Streetdance World cup 2017-18, där Svenska teamet tog sig till kvartsfinal i Tyskland 2018.
Hip hop dansen som för honom runt om på golvet är med karaktär, teknik och groove, hållit i workshops samt dance camps runt om i Skandinavien. Hip hop och experimental är där han går utanför boxen med sina influenser och rör sig till musiken istället för stil ramen. Håller sig äkta till sin dans, där han inspirerat många med sina workshops för att f vidare i sin egna dans.
Stilarna som Julian främst representerar är hip hop, med experimental som sin konstnärliga utryck men har mycket god kunskap i de resterande street stilarna.

More

Sahar Taklimi

DANCEHALL

Sahar är en av medlemmarna i dansgruppen LACES. Hon är born and raised by Twisted Feet och har i och med detta en rad stilar i bagaget där hiphop länge låg som grund för hennes dans. För några år sedan fann hon sin stora kärlek och soulmate Dancehall. Hon kom nyligen hem från sin tredje New York resa där hon tränade med de största inom dancehallscenen i New York. Hon har medverkat i produktioner så som Kungarnas Gård (Folkteatern), Wall Street (GöteborgsOperan), Bastian (SvtPlay) och Eldsjälsgalan (TV4) och även medverkat i Volvos produktion i både Sverige och Sydkorea. Hon har bland annat uppträtt med Theophilus London i New york, på World of Dance i Boston, som förband för Konshens och medverkat i Timayas video “Ukwu” tillsammans med Laces. Med en oerhört stark passion för Dancehall kommer Sahar bjuda på en klass full av råa vibez men också mycket historia och fakta!

“Dancehall är inte bara en dans, det är en livsstil. Kom och dela viben och passionen med mig, det kommer bli maaadd!”

More

Zidan

DANCEHALL

More

Samuel

HIPHOP/LOCKING
Samuel har sedan unga år har haft ett öga för dans. När han var 12 år började han dansa breaking på Twisted Feet DA och sedan växte det intresset bara mer och mer - Livspassionen var funnen!

Samuel gick Sinclair gymnasieskola i Uddevalla, inriktning dans där han utövade balett, jazz och modernt, hans fokus har dock alltid legat mer på locking, hiphop och floorwork. Det var på Twisted Feet DA han fann de olika stilarna och han har testat på de flesta stilar som till exempel breaking, house, popping, isolation, salsa, kizomba.

Samuel har medverkat i nationella och internationella danstävlingar som till exempel Juste Debout. Där har han hämtat inspiration som har påverkat hans sätt att dansa och hans utveckling. Han har medverkat i olika shower, från lokala till nationella som bland annat melodifestivalen tillsammans med en grupp från Twisted Feet DA.

“Att ha en positiv energi och skapa en lärorik miljö där man tillsammans får en förståelse för dansen är vad jag strävar efter i mina klasser” säger Samuel

More

Sean Ge

STREET CHOREO, ISOLATION

Sean fann sitt första intresse för dans vid 16-års i samband med att han började lyssna på K-pop. Från 16 till 18 var han självlärd och härmade från videor på Youtube, tills 2018 då han började på Twisted Feet.

Sedan dess har Sean inte släppt dansen och har konstant försökt utveckla sig inom street-stilar såsom locking, hiphop, house, break och just nu väldigt inriktad på popping. Han har rest till Amsterdam, Irland och även Sydkorea i 3 månader för att vidare utveckla dansen. Ytterligare fokus har också legat på mycket floorwork.

I våras deltog Sean i "Zirkonen" av Matilda Fleberg som spelades på Dansens Hus Stockholm. Innan dess har han varit med i föreställningen "5 Degrees" av Twisted Feet. Han har även uppträtt på bland annat TedX, Melodifestivalen, Göteborg 400-årsjubileum och varit med i Molly Sandéns "DOM SKA VETA TOUR 2022" turnéstopp i Göteborg. Nyligen producerade han, tillsammans med Jenni Louwén, sin första föreställning "EXTRATERRESTRIAL".

På Seans klasser kan man förvänta sig dynamiska danser med mycket hiphop och popping i grunden. Genom att blanda groovet i hiphop med popping-teknik så kommer man få lära sig hur man kontrollerar kroppen och vilka muskler man aktiverar för att skapa den dynamiska förändringen. Förvänta er mycket svett men också roliga timmar!

More

Yodit Tzegai

STREET CHOREO /FEMININE VIBES

Min kärlek för dansen har funnits så länge jag kan minnas. Jag va 13 år när jag började dansa på twisted och sen dess har jag bara fortsatt utveckla min passion för dansen. Jag har testat lite olika stilar men för tillfället är det hiphop/house och heels som jag lägger mitt största fokus på.

På mina klasser vill jag att alla ska känna sig bekväma eftersom dans för mig handlar om att uttrycka sig själv. Jag ser fram emot att dela med mig av min kunskap men även att få inspireras och lära mig av er. Tillsammans ska vi kötta, utmanas och ha roligt!

More

Erika

FEMININE VIBES

Erika har sen 6 års åldern tävlat internationellt i latin 10-dans, men även i Hip hop och cheerleading.

Född och uppvuxen i Grekland med Albanska föräldrar, flyttade hon till Sverige för 7 år sen där hennes musikkarriär tog fart efter medverkan i Idol 2017. 

Hon började därefter göra egen musik samtidigt som hon tog klasser på Twisted Feet DA för att fortsätta jobba på sin scennärvaro och se till att dansen fortfarande utvecklades. 

Hon tränade många olika dansstilar som HipHop, Dancehall, Afro fusion, Street choreo och High heels. 
Men hennes intresse för framförallt High heels och Street choreo växte sig stark genom åren och det är därifrån hon hämtar mest inspiration ifrån. Men även hennes tidigare erfarenhet av Latindans har format hennes rörelsemönster vilket kommer märkas av på hennes klasser.

“Att vara danslärare har alltid varit en av mina största drömmar, där jag kan äntligen jobba med det jag älskar mest!❤️”

More

Mpululu Ntuve

CONTEMPORARY

More

Cinthya Medina Olguin

AFRO FUSION

Cinthya är en av medlemmarna i Laces Dance Company, vart en elev till Twisted Feet och är utbildad på Svenska Balettskolan i Göteborg. Denna kontrast har gjort att dansresan varierat mkt i stilar men efter att ha blivit korad till ”Kukere Queen” av Afrobeat artisten Iyanya fann Cinthya sin stora kärlek “Afro Caribbean Fusion”. “Afro Caribbean Fusion” är en blandning av Dancehall, Afro med inslag av streetens dynamik och musikalitet. Cinthya har dansat i Timayas musikvideo till låten ”Ukwu” och medverkat i produktionen Wall Street (GöteborgsOperan). Cinthya har med Laces Dance Company undervisat på Twisted Feet Summercamp, koreograferat nummer till Swedish Dance Delight och Basketfestivalen.

”På mina klasser kommer ni att få historia, träna groove och njuta av grymma tunes. Oavsett om det är Afro Caribbean Fusion eller Dancehall kursen, fun and love for dancing is on the schedule!” ????

More

Lydia Gelang

CONTEMPORARY

More

Rania Alsaedi

FEMALE DANCEHALL

Jag har älskat dans sedan barnsben, sedan innan jag kom till Sverige. Väl i Sverige bodde jag i Östersund där det aldrig fanns dansstilar som väckte mitt intresse och började då träna gymnastik i flera år, men kände aldrig att det var min största passion. 2019 flyttade jag till Göteborg och hittade dancehall 2020, började då med female dancehall. Redan från sekund 1 visste jag att jag hittat mitt livs passion och vill ägna allt åt detta. Jag började lägga ner väldigt mycket träning och tid på att utvecklas inom alla dancehallens aspekter och ville verkligen ta mig till Jamaica. Så sommaren 2022 åkte jag på min första resa till Jamaica och efter den visste jag att jag ville fortsätta åka och lära så mycket jag bara kan, den boosten att se ens utveckling på alla plan. Rätt som det var åkte jag på min andra resa vintern 2022 och alldeles snart sommar 2023 är det dags för resa 3.
Dancehall innebär så mycket. Dansen, musiken, maten…en livsstil och kultur. Dancehall har hjälpt mig på så extremt många sätt och jag vill ägna allt jag kan till att fortsätta dansa, lära, resa och ge tillbaka till kulturen.
När jag dansar känner jag mig som mest mig själv och att det är exakt detta jag är menad att göra livet ut.

More

Jenni Louwen

FEMININE CONTEMPORARY / CONTEMPORARY/ STREET CHOREO/ FEMININE VIBES

Jenni är en glad danssjäl som hittade sin passion för dansen i väldigt tidig ålder och klivet in på Twisted Feet kom naturligt efter Svenska balettskolan där hon gick från åk 4-9 i grundskolan . Jenni intresserar sig för all form av dans men har lagt tveklöst mest tid på contemporaryn

Hon har medverkat i många föreställningar, bland annat på Göteborgs- & Stockholmsoperan.

Utöver föreställningar så jobbar Jenni med flera entertainmentbolag och dansar professionellt runt om i Sverige och i våra grannländer.

På Jennis klasser kommer man att få en mix av många olika stilar men fokus på den moderna biten med feminina inslag och mycket floorwork vilket kommer att bli utmanande samtidigt som det kommer att vara väldigt roligt.

More

Camilla Hedfors

HIGH HEELS

På mina klasser så jobbar vi hårt med att hitta sitt egna unika sätt att uttrycka sig i sin dans/ klackar. Mitt mål är att ni ska känna er bekväm i min klass så att ni vågar vara sensuell och hitta eran kvinnlighet och det viktigaste… STYRKA är nyckelordet i mina klasser! Mitt mål är att ni ska hitta eran styrka!
I min klass så lär vi oss tillsammans, vi utvecklas tillsammans och vi stärker varandra!
Vågar du ge av dig själv så kommer inget att stoppa dig på denna klass!

More

Emma Persson

FEMALE DANCEHALL
DANCEHALL
BARN DANCEHALL

Emma har dansat så länge hon kan minnas, då hon ända sedan barnsben har dansat allt från balett till hiphop.
Just dancehall är dock det hon fastnade för. Tack vare hennes karibiska rötter har musiken alltid levt runt henne, men det var inte förrän 2015 som hon upptäckte själva dancehall kulturen och som dansstil.
2017 flyttade hon från hennes hemmastad Västerås till Göteborg, och började dansa på just Twisted. Man kan säga att det var då hennes dancehall resa började ta ännu mer fart och det har vart fullt fokus sedan dess.

Emma har deltagit i olika dancehall battles, rest för att ta klasser och inte minst var hon nyligen på Jamaica där hon fick lära sig ännu mer om kulturen, dansen och fick massvis med ny information, kunskap och inspiration som hon bara längtar efter att få dela med sig av!

Något av det bästa med dancehall enligt Emma är att tack vare att stilen är så bred, kan man uttrycka så många olika känslor och att det är så mycket mer än dans- det är en kultur som skapar gemenskap.

Hoppas vi ses!

More

Eddie Yalman

HIPHOP/HOUSE

Stil, passion, originalitet är det som speglar Eddie som dansare, Mc och person. Att kunna få dagliga inspiration till dansen och sedan dela den till kulturen är redan speciell nog för honom. Han började sin resa med dansen tillbaka 2008 och därifrån fick han uppleva kulturen dagligen från många olika vinklar. Eddie dansar främst gatustilarna Hip hop, house och även experimentel där han kan uttrycka sig extra. Han reser och tävlar i både Hip Hop och Experimentel mesteparten av tiden, där han har vunnit och varit finalist i flera tävlingar. När du inte hittar Eddie på dansgolvet, kan du se honom rocka mikrofonen som Host/Mc och hålla Event energi vid sin prime. Eddie är en av grundarna till Id Crew Company som organiserar flera dansevenemang, shows och workshops runt om i Sverige. Man hittar även Eddie med den nystartat showgrupp Kings Among Kings i flertal videon, show och kultur händelser.

"Kampen i livet för att uppnå en dröm är ingenting annat än mänskligt, och som en person kämpar jag för 100% för att se var dansen tar mig"

More

Anastasija Tomic

DANCEHALL/VUXEN DANCEHALL 30+

Anastasija Tomic
Anastasija Tomic har dansat sedan hon var 12 år gammal (2009) och har sedan dess aldrig sett något viktigare i hennes liv. Hon började med dansstilarna Jazz och Streetdance, men sedan 2018 föll hon för den Jamaicanska Dancehallen och Afro Fusion från väst och centralafrika och hennes kärlek för stilarna bara växer och växer. Därför har hennes fokus de senaste åren främst varit på dessa stilar, trots att hon vid sidan av tränar inom andra stilar.

Anastasija har uppträtt och tävlat en del både nationellt och internationellt under sin tid som dansare både i större och mindre sammanhang och planen är att fortsätta på den banan framöver.

More

Mahan Bboy Foolish

BREAKING

En internationellt känd Bboy som breakat sen år 2000.
Vunnit Nordisk Mästarskapet 2 år.
SM i breaking 2011
2:a i Ring of champions
Vunnit Hollänska mästerskapet
Nordic Break League
Domare R16 skandinavia
Domare Redbull skandinavia
Domare Street Star 2ggr
Domare Hollänska mästerskapet

More

Moa

HIGH HEELS
STREET CHOREO
Moa har sedan långt tid tillbaka brunnit för dansen helhjärtat. Hon har en bred variation av stilar, allt från contemporary, salsa och heels till sitt främsta fokus hiphop. 
 
Att uppträda och leverera inför publik är det som Moa älskar att göra. Detta har hon gjort på flera av Sveriges största scener bland annat Friends Arena då hon medverkade i ett uppträdande inför melodifestivalens sändningar runt om på turnén. Utöver detta har hon uppträtt på scener som Ullevi och Scandinavium. Förutom att stå på scen har hon även deltagit i flera battles, showcase tävlingar och jams.  
 
För Moa är det viktigt att främja kulturen och sprida vidare glädjen för och till dansen. Som dansare letar hon ständigt nya sätt att utmana sig själv och fördjupa sin kunskap, samtidigt som att släppa loss till en najs låt och bara köra är inget hon tackar nej till.
 
"På mina klasser vill jag att vi ska kötta tillsammans och kunna släppa loss, samtidigt som man befinner sig i en utvecklande och motiverande miljö"

More

Luel Bambucha

HIPHOP

Luel har dansat och tävlat i nästan 10 år nu, men dansen har funnits betydligt längre än så i hans liv. Sen tidig ålder har han varit omringad av och dansat traditionella danser från sitt land Etiopien som har kommit att bli en betydande del i hans Hiphop/Streetdance resa.
“Genom dansen och kulturen har jag träffat många som har inspirerat, hjälpt och stötta mig och flera av dem kan jag kalla vänner och familj. Nu vill jag också fortsätta att sprida kunskap,glädje och kärlek på mitt håll.
Och viktigt på mina klasser; ”Våga Fråga, Alltid! “

More

Stina Bgirl SB

BREAKING
Stina, Bgirl SB aka ”Breaking Mom”, en av ursprungs medlemmarna i Twisted feet Dance company och en av ägarna av Twisted Feet DA.
Utbildad på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm
Har uppträtt, battlat och undervisat runt om Europa, Asien, Syd Amerika och USA.
Vunnit skandinaviska mästerskapen i Breaking, samt bla Soul session, Break down, Champion battle, Battle for Hiphop. Sitter ofta som domare på jams runt om i Skandinavien.
En funkig klass som visar vikten av att kunna sina grunder. Ju fler grunder desto större ”dansordföråd”,vilket du sen behöver för att kunnat skapa ditt eget uttryck. Klassen bygger på att du skall kunna ta sig från danssalen till en dansring (cypher) och vidare till Jams och Battles.
Let´s get down!

More

Nina Kollbrunner

HIGH HEELS / SALSA
En av grundarna/ägarna till Twisted Feet Dance Academy och medlem i danskompaniet Twisted Feet. Har jobbat som dansare och danslärare i över 15 år och har under den tiden hunnit med en del. Förutom att bedriva en dansskola turnerar hon runt tillsammans med hennes partner Zerjon på olika dansevent och salsafestivaler runtom i världen.

More

Ida de Blanche

FEMALE DANCEHALL / DANCEHALL / VUXEN DANCEHALL

Ida’s stora passion ligger i dancehall och de olika afro stilarna. Hon upptäckte sin kärlek för dessa stilar när hon började ta klasser på Twisted Feet för Cinthya och Sahar, därefter har intresset bara växt mer och mer och idag är hon med och delar sin kärlek för dansen i dansgruppen Laces Creations.

Laces Creations är en dansgrupp som fokuserar på Afro Caribbean Fusion, vilket innebär en härlig blandning av den Jamaicanska dancehallen och olika väst och centralafrikanska stilar så som Azonto från Ghana, coupe decale från Elfenbenskusten, ndombolo från Congo m.m.

Sedan Ida kom med i dansgruppen år 2016 så har hon både rest och tävlat med dansen, några tävlingar de vunnit tillsammans är

Top Up Show Contest, Berlin 2016.

Afreeka Best Dance Camp, 2017.

Gbg Nordic Showcasw Awards Semi Pro, 2017.

Lyckan som dansen ger är det viktigaste för Ida, men även att jobba hårt och alltid vara hungrig för att lära sig mer.

”På mina klasser vill jag sträva efter att skapa good vibes, från en blandning av att alltid ha kul men samtidigt kötta för att ständigt utvecklas. Så ta med er hunger och glädje så köttar vi tillsammans!! :D”

More

Elin Wallin

FEMALE DANCEHALL

Elin har dansat sen 4 års ålder. Allt började med stilar som jazz och modernt för att sen gå över till olika streetstilar när hon började dansa på Twisted Feet DA vilket hon har gjort sen 2011. Väl på dansskolan provade hon på diverse olika stilar men fastnade snabbt för Dancehall och Afro Fusion (vilket är ett klassnamn på skolan för olika väst- och centralafrikanska dansstilar).
Elin är en av de 7 medlemmarna i Laces Legion som är en undergrupp till Laces Crew. Grupperna bildar tillsammans Laces Creations och de specialiserar sig inom vad de kallar för Afro Caribbean Fusion vilket är en blandning av Dancehall och olika Väst- samt Centralafrikanska danser.

“På min klass så kommer vi dansa loss och svettas mycket men viktigast av allt kommer vi respektera varandra och ha roligt! Jag ser framemot att träffa er alla!"

More

Ashaa Zaki Southerland

HIPHOP / HIGH HEELS

Ashaa började ta klasser på Twisted Feet som 11 åring och blev till en början kär i hiphop och dancehall. Sen dess har hon dansat olika stilar under åren med extra intresse för hiphop och testat allt från popping till high heels, från freestyle till koreografi och har tyckt om dem alla. Hon har vuxit upp med kärlek till danskulturen som alltid har varit en del av hennes liv på ett eller annat sätt från ung ålder. Hon har uppträtt i olika tillfällen med dans, allt från gospel föreställningar till invigningar och tävlat inom battle och show.

Annat än dansen har hon studerat musik: ensemble, musikteori mm i 4 år och hon har utbildning i teater och scenkonst 3 år. I ungefär 3 år tränade hon Kung fu vilket hon även det tyckte mycket om. Ashaa försöker använda alla olika uttrycksformer för att skapa en egen stil och utvecklas i sin dans.

Ashaas hiphop klass kommer innehålla mycket grunder och party steg. Tillsammans kommer ni att utforska basen av hip hop: från oldschool till steg vi ser idag. Ni kommer få med mycket kunskap inom hiphop som dans och som kultur.
På Street Fusion- klasserna kommer ni med hjälp av hiphop som grund utvecklas i mer kommersiell koreografi. Där gäller dynamik, personlighet och mycket vige 🙂

“På mina klasser kommer både dans- och personlig utveckling vara i fokus med mycket energi och dansglädje! Välkomna!”

More