Saga Strömqvist

STREET CHOREO/ STREET CHOREO 10-13år /FEMININE VIBES

Saga hittade sin brinnande glädje för dans redan som fyra åring när hon började ta olika klasser där passionen växte mer och mer för rörandet till rytmen. 2018 var året hon steg in i Twisted feets danslokaler för att utöka sin kunskap och satsa helhjärtat på dansen. Genom åren har hon testat på många olika dansstilar som sträckts sig allt ifrån hiphop till heels men även från contemporary till popping. I de olika stilarna har hon utövat både koreografi och freestyle men idag ligger passionen mest inom den experimentella contemporaryn och floorwork.

Med dansen har hon varit med och uppträtt på olika scener runt om Sverige där hon bland annat vart med som förakt i melodifestivalen 2020. Hon medverkade även i den nationella dansföreställningen 5 degrees. Utöver det har hon även uppträdet i andra sammanhang och deltagit i olika battles inom hiphop och bland annat vunnit inom experimentell.

” På mina klasser vill jag att vi tillsammans ska skapa en trygg miljö för vår personliga utveckling inom dansen. Såklart ska vi även fylla rummet med energi och dansglädjen vi alla delar. Välkomna, nu kör vi! ”

More

Cinthya Medina Olguin

AFRO FUSION

Cinthya är en av medlemmarna i Laces Dance Company, vart en elev till Twisted Feet och är utbildad på Svenska Balettskolan i Göteborg. Denna kontrast har gjort att dansresan varierat mkt i stilar men efter att ha blivit korad till ”Kukere Queen” av Afrobeat artisten Iyanya fann Cinthya sin stora kärlek “Afro Caribbean Fusion”. “Afro Caribbean Fusion” är en blandning av Dancehall, Afro med inslag av streetens dynamik och musikalitet. Cinthya har dansat i Timayas musikvideo till låten ”Ukwu” och medverkat i produktionen Wall Street (GöteborgsOperan). Cinthya har med Laces Dance Company undervisat på Twisted Feet Summercamp, koreograferat nummer till Swedish Dance Delight och Basketfestivalen.

”På mina klasser kommer ni att få historia, träna groove och njuta av grymma tunes. Oavsett om det är Afro Caribbean Fusion eller Dancehall kursen, fun and love for dancing is on the schedule!” ????

More

Tevin Redvall

STREET CHOREO/ HOUSE/ HIPHOP

Tevin har sedan 5 års åldern (2005) visat intresse för dans men det var inte förrän 2014 han började dansa hemma. Sen dess så har hans passion för dansen bara vuxit mer och mer genom åren men det var inte förrän 2016 då han föll HÅRT för dansen.
Under åren så har han tagit många olika klasser och workshops för att breda sina dans kunskaper, han har tränat allt från Ballet, modernt och jazz till hip hop, house och dancehall. Nu på senaste tiden så har hans fokus legat mest på att skapa koreografier.

Hans ändlössa energi, ostoppbara driv och kärlek till dansen har lett Tevin till många fantastiska under. Han var en av huvudkoreograferna till dans gruppen 036-Fusion som har vunnit Skapa dans 2017 och därmed kom vidare till Skapa dans Riksfinal där de vann hedersomnämnande.Han har också tävlat internationellt och kommit som finalist i "Killer of classes" på Europas största pedagogiska dans läger, Fair Play Dance Camp 2018.
Han har också vunnit flera olika battles både inom All style och experimental under namnet "Gucchi". Som är ett sammanslaget ord mellan "Good" från enegelskan och "Chi" från  mandarin.
Det Tevin vill förmedla med sitt dans namn "Gucchi" är positivitet, inspiration och flytande energi. 4 ord som också beskriver Tevin rakt igenom.

"Att inspirera andra så som jag blir inspirerad är mitt mål med dansen, med det så kan ni vara beredda på energifyllda klasser med mycket skratt, dans glädje, svett och lärdom"

More

Nina Kollbrunner

HIGH HEELS / SALSA
En av grundarna/ägarna till Twisted Feet Dance Academy och medlem i danskompaniet Twisted Feet. Har jobbat som dansare och danslärare i över 15 år och har under den tiden hunnit med en del. Förutom att bedriva en dansskola turnerar hon runt tillsammans med hennes partner Zerjon på olika dansevent och salsafestivaler runtom i världen.

More

Elnaz Paiamani

LOCKING / VUXEN DANCEHALL/DANCEHALL

Funktokiga Elnaz har yrkesutbildat sig i klassisk balett och modernt nutida dans men det är streetdans-stilen locking som hängt med längst, och ligger närmast hjärtat. Under åren har Elnaz tävlat och stått på de flesta av de Nordiska scenerna. Två faldig Skandinaviska finalist i locking. Deltagit i allt från större scenproduktioner och battles till tv-produktioner som Rosa bandet galan och Bingolotto. Med gruppen Twisted Kidz har hon rest runt i Europa och kammat hem vinster på showcasetävlingar och tagit klasser för grundare inom funk och hiphop-stilarna. På dansskolan är hon en av våra passionerade lockare.

”Mina lockers, LET’S GET FUNKY!!”

More

Ashaa Zaki Southerland

HIPHOP / HIGH HEELS

Ashaa började ta klasser på Twisted Feet som 11 åring och blev till en början kär i hiphop och dancehall. Sen dess har hon dansat olika stilar under åren med extra intresse för hiphop och testat allt från popping till high heels, från freestyle till koreografi och har tyckt om dem alla. Hon har vuxit upp med kärlek till danskulturen som alltid har varit en del av hennes liv på ett eller annat sätt från ung ålder. Hon har uppträtt i olika tillfällen med dans, allt från gospel föreställningar till invigningar och tävlat inom battle och show.

Annat än dansen har hon studerat musik: ensemble, musikteori mm i 4 år och hon har utbildning i teater och scenkonst 3 år. I ungefär 3 år tränade hon Kung fu vilket hon även det tyckte mycket om. Ashaa försöker använda alla olika uttrycksformer för att skapa en egen stil och utvecklas i sin dans.

Ashaas hiphop klass kommer innehålla mycket grunder och party steg. Tillsammans kommer ni att utforska basen av hip hop: från oldschool till steg vi ser idag. Ni kommer få med mycket kunskap inom hiphop som dans och som kultur.
På Street Fusion- klasserna kommer ni med hjälp av hiphop som grund utvecklas i mer kommersiell koreografi. Där gäller dynamik, personlighet och mycket vige 🙂

“På mina klasser kommer både dans- och personlig utveckling vara i fokus med mycket energi och dansglädje! Välkomna!”

More

Jack Wang

LOCKING/POPPING

Jack Wang är en av medlemmarna i professionella danskompaniet Twisted Feet DC. Har vart gästlärare på Kinas artist universitet och har även uppträtt runt om i världen med Twisted Feet’s olika projekt som Volvo och Wallstreet. På sina klasser är det fullt med kärlek och respekt, det är vad som skapar Jacks familj.

“Respektera allt som finns, jag lär inte bara ut dans utan även hur du kan vara som en starkt person. Love”

More

Sean Ge

STREET CHOREO

Sean började sin resa med karate innan han fann intresset för dans vid 16 års åldern. Han dansade, var självlärd och det var inte förens han blev 18 år då han började att ta klasser. Detta var även då han började på Twisted Feet DA.

På Twisted har Sean tagit det mesta av stilarna som erbjuds. Det är bland annat popping, locking, breaking, hiphop, urban contemporary och mycket koreografi. Med åren har han tränat för att försöka hitta sin stil och använder sig nu mycket av isolationer i sina danser.

Under höst 2018 reste Sean till Sydkorea i tre månader, för att träna och utöka sina danskunskaper. Dessa månader spenderades på Justjerk Dance Academy och han har nu kommit hem med ny inspiration!

"På mina klasser ska det vara en bra balans mellan att ha kul och att utvecklas. Målet är att skapa ett utrymme där alla är bekväma nog för att visa vem de är och att alla jobbar för att utvecklas tillsammans och bli bättre än sig själva!"

More

Zara Zeidlitz

BARN STREET JAZZ / STREET JAZZ

Zara är en mångsidig dansare som dansar allt ifrån balett och jazz till salsa och hip hop. Zara är utbildad dansare vid bland annat Balettakademin Göteborg och Twisted feet Dance Academy och har sedan ung ålder både tävlat och dansat i större sammanhang. Hon har bland annat dansat i över 100 föreställningar på Cirkus i Stockholm med Glada Hudik Teaterns föreställning Elvis, två gånger i Melodifestivalen och bakom artisten Lena Philipsson. 
"På mina klasser hoppas jag att man ska kunna lära känna sig själv bättre genom att på ett roligt sätt lära sig kontrollera sin kropp. Rörelseglädje är nyckelordet för mina klasser!"
”Det viktiga för mig är att hitta glädjen i dansen; när jag dansar mår jag som bäst och det vill jag att ni också ska göra!!! Kom o dansa med mig!”

More

Sahar Taklimi

DANCEHALL

Sahar är en av medlemmarna i dansgruppen LACES. Hon är born and raised by Twisted Feet och har i och med detta en rad stilar i bagaget där hiphop länge låg som grund för hennes dans. För några år sedan fann hon sin stora kärlek och soulmate Dancehall. Hon kom nyligen hem från sin tredje New York resa där hon tränade med de största inom dancehallscenen i New York. Hon har medverkat i produktioner så som Kungarnas Gård (Folkteatern), Wall Street (GöteborgsOperan), Bastian (SvtPlay) och Eldsjälsgalan (TV4) och även medverkat i Volvos produktion i både Sverige och Sydkorea. Hon har bland annat uppträtt med Theophilus London i New york, på World of Dance i Boston, som förband för Konshens och medverkat i Timayas video “Ukwu” tillsammans med Laces. Med en oerhört stark passion för Dancehall kommer Sahar bjuda på en klass full av råa vibez men också mycket historia och fakta!

“Dancehall är inte bara en dans, det är en livsstil. Kom och dela viben och passionen med mig, det kommer bli maaadd!”

More

Stina Bgirl SB

BREAKING
Stina, Bgirl SB aka ”Breaking Mom”, en av ursprungs medlemmarna i Twisted feet Dance company.
Utbildad på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm
Har uppträtt, battlat och undervisat runt om Europa, Asien, Syd Amerika och USA.
Vunnit skandinaviska mästerskapen i Breaking, samt bla Soul session, Break down, Champion battle, Battle for Hiphop. Sitter ofta som domare på jams runt om i Skandinavien.
En funkig klass som visar vikten av att kunna sina grunder. Ju fler grunder desto större ”dansordföråd”,vilket du sen behöver för att kunnat skapa ditt eget uttryck. Klassen bygger på att du skall kunna ta sig från danssalen till en dansring (cypher) och vidare till Jams och Battles.
Let´s get down!

More

Samuel

HIPHOP/LOCKING
Samuel har sedan unga år har haft ett öga för dans. När han var 12 år började han dansa breaking på Twisted Feet DA och sedan växte det intresset bara mer och mer - Livspassionen var funnen!

Samuel gick Sinclair gymnasieskola i Uddevalla, inriktning dans där han utövade balett, jazz och modernt, hans fokus har dock alltid legat mer på locking, hiphop och floorwork. Det var på Twisted Feet DA han fann de olika stilarna och han har testat på de flesta stilar som till exempel breaking, house, popping, isolation, salsa, kizomba.

Samuel har medverkat i nationella och internationella danstävlingar som till exempel Juste Debout. Där har han hämtat inspiration som har påverkat hans sätt att dansa och hans utveckling. Han har medverkat i olika shower, från lokala till nationella som bland annat melodifestivalen tillsammans med en grupp från Twisted Feet DA.

“Att ha en positiv energi och skapa en lärorik miljö där man tillsammans får en förståelse för dansen är vad jag strävar efter i mina klasser” säger Samuel

More

Yodit Tzegai

STREET CHOREO /FEMININE VIBES

Min kärlek för dansen har funnits så länge jag kan minnas. Jag va 13 år när jag började dansa på twisted och sen dess har jag bara fortsatt utveckla min passion för dansen. Jag har testat lite olika stilar men för tillfället är det hiphop/house och heels som jag lägger mitt största fokus på.

På mina klasser vill jag att alla ska känna sig bekväma eftersom dans för mig handlar om att uttrycka sig själv. Jag ser fram emot att dela med mig av min kunskap men även att få inspireras och lära mig av er. Tillsammans ska vi kötta, utmanas och ha roligt!

More

Erika

FEMININE VIBES

Erika har sen 6 års åldern tävlat internationellt i latin 10-dans, men även i Hip hop och cheerleading.

Född och uppvuxen i Grekland med Albanska föräldrar, flyttade hon till Sverige för 7 år sen där hennes musikkarriär tog fart efter medverkan i Idol 2017. 

Hon började därefter göra egen musik samtidigt som hon tog klasser på Twisted Feet DA för att fortsätta jobba på sin scennärvaro och se till att dansen fortfarande utvecklades. 

Hon tränade många olika dansstilar som HipHop, Dancehall, Afro fusion, Street choreo och High heels. 
Men hennes intresse för framförallt High heels och Street choreo växte sig stark genom åren och det är därifrån hon hämtar mest inspiration ifrån. Men även hennes tidigare erfarenhet av Latindans har format hennes rörelsemönster vilket kommer märkas av på hennes klasser.

“Att vara danslärare har alltid varit en av mina största drömmar, där jag kan äntligen jobba med det jag älskar mest!❤️”

More

Mpululu Ntuve

CONTEMPORARY

More

Denny Hulten

KIZOMBA

Denny är medlem och en av grundarna till Twisted Feet. Denny har arbetat med dansen i över 12 år i länder som ex: Kina, Sydkorea, USA och Sydafrika.

More

Yerusalem Tesfay

STREET CHOREO

Har sedan barnsben haft en brinnande passion för dans. Hon har dansat allt från hiphop till afro, dancehall och popping, men fokuserar just nu mest på popping och hiphop. Under det senaste halvåret har Yerusaliem varit i både New york och Japan för att utvidga sina danskunskaper.

Yerusaliem är en av grundarna till dansgruppen empress crew. Hon har tävlat både nationellt och internationellt, bockat av flera scener i Göteborg och vunnit lite battles här och där.

"Allt det som jag har tagit lära av vill jag dela med mig. På mina klasser kommer vi fokusera mycket på känsla, musikalitet, variation och dynamik. Men vi får inte glömma av att ha roligt, för dans handlar om kärlek och glädje."

More

Jenni Louwen

FEMININE CONTEMPORARY / CONTEMPORARY/ STREET CHOREO/ FEMININE VIBES

Jenni är en glad danssjäl som hittade sin passion för dansen i väldigt tidig ålder och klivet in på Twisted Feet kom naturligt efter Svenska balettskolan där hon gick från åk 4-9 i grundskolan . Jenni intresserar sig för all form av dans men har lagt tveklöst mest tid på contemporaryn

Hon har medverkat i många föreställningar, bland annat på Göteborgs- & Stockholmsoperan.

Utöver föreställningar så jobbar Jenni med flera entertainmentbolag och dansar professionellt runt om i Sverige och i våra grannländer.

På Jennis klasser kommer man att få en mix av många olika stilar men fokus på den moderna biten med feminina inslag och mycket floorwork vilket kommer att bli utmanande samtidigt som det kommer att vara väldigt roligt.

More

Elin Wallin

FEMALE DANCEHALL

Elin har dansat sen 4 års ålder. Allt började med stilar som jazz och modernt för att sen gå över till olika streetstilar när hon började dansa på Twisted Feet DA vilket hon har gjort sen 2011. Väl på dansskolan provade hon på diverse olika stilar men fastnade snabbt för Dancehall och Afro Fusion (vilket är ett klassnamn på skolan för olika väst- och centralafrikanska dansstilar).
Elin är en av de 7 medlemmarna i Laces Legion som är en undergrupp till Laces Crew. Grupperna bildar tillsammans Laces Creations och de specialiserar sig inom vad de kallar för Afro Caribbean Fusion vilket är en blandning av Dancehall och olika Väst- samt Centralafrikanska danser.

“På min klass så kommer vi dansa loss och svettas mycket men viktigast av allt kommer vi respektera varandra och ha roligt! Jag ser framemot att träffa er alla!"

More

Julian Joujou

HIPHOP

Julian ”Joujou” Namroud är både dansare, projektledare & koreograf sedan lång tid tillbaka. Han jobbar medflertalet "urban dance" kulturella projekt och har en gedigen erfarenhet i både den kommersiella dansvärldenliksom i hiphop kulturen. Hip Hop Revolution är en dans festival som han med sin kollega Eddie Yalman skapat för dansare och kulturen med en stark plattform för freestyle dansare att utvecklas. Möten mellan unga, vuxna och äldre uppstår från hela världen, 10 år jubelium var det för festivalen i år 2019.

Dansare på We Love The 90’s konsert på Telenor Arena i Oslo 2017 och dansade bl.a bakom SNAP som står bakom den välkända låten The Power. Han har medverkat i battles runt om i Europa som battlehead Joujou de senaste åren då han vunnit ett flertal tillfällen och även agerat domare runt om i Skandinavien. Inte nog meddet så är Julian Nordic Champion i hip hop, KOD Streetdance World cup 2017-18, där Svenska teamet tog sig till kvartsfinal i Tyskland 2018.
Hip hop dansen som för honom runt om på golvet är med karaktär, teknik och groove, hållit i workshops samt dance camps runt om i Skandinavien. Hip hop och experimental är där han går utanför boxen med sina influenser och rör sig till musiken istället för stil ramen. Håller sig äkta till sin dans, där han inspirerat många med sina workshops för att f vidare i sin egna dans.
Stilarna som Julian främst representerar är hip hop, med experimental som sin konstnärliga utryck men har mycket god kunskap i de resterande street stilarna.

More

Alva

BARN HIPHOP / HIPHOP
Alva har dansat sedan barnsben och har genom åren utövat och prövat på många olika stilar, allt från balett till breaking. Hon har en stor kärlek till danskulturen och älskar att delta på street-jams och battles, lika väl som att gå ut och dansa kizomba eller salsa. Extra varmt om hjärtat ligger dock hiphopen, som hon började ta på allvar efter att ha börjat dansa på Twisted Feet DA 2017.

Alva har även uppträtt med dansen på flera stora scener. Till exempel dansade hon för Melodifestivalen 2020, tillsammans med en grupp från dansskolan.

Som dansare värderar Alva dansglädjen och det personliga uttrycket starkt. Hon ser dansen som ett sätt att koppla bort från allt som stressar för att istället bara njuta av sig själv. Detta hoppas hon kunna sprida vidare på sina klasser.

“När vi dansar på mina klasser är prio 1 att ha roligt tillsammans, samtidigt som vi använder oss av olika övningar och metoder för att utvecklas så långt som möjligt. Let’s go!”

More

Emma Persson

BARN DANCEHALL

Emma har dansat så länge hon kan minnas, då hon ända sedan barnsben har dansat allt från balett till hiphop.
Just dancehall är dock det hon fastnade för. Tack vare hennes karibiska rötter har musiken alltid levt runt henne, men det var inte förrän 2015 som hon upptäckte själva dancehall kulturen och som dansstil.
2017 flyttade hon från hennes hemmastad Västerås till Göteborg, och började dansa på just Twisted. Man kan säga att det var då hennes dancehall resa började ta ännu mer fart och det har vart fullt fokus sedan dess.

Emma har deltagit i olika dancehall battles, rest för att ta klasser och inte minst var hon nyligen på Jamaica där hon fick lära sig ännu mer om kulturen, dansen och fick massvis med ny information, kunskap och inspiration som hon bara längtar efter att få dela med sig av!

Något av det bästa med dancehall enligt Emma är att tack vare att stilen är så bred, kan man uttrycka så många olika känslor och att det är så mycket mer än dans- det är en kultur som skapar gemenskap.

Hoppas vi ses!

More

Eddie Yalman

HIPHOP/HOUSE

Stil, passion, originalitet är det som speglar Eddie som dansare, Mc och person. Att kunna få dagliga inspiration till dansen och sedan dela den till kulturen är redan speciell nog för honom. Han började sin resa med dansen tillbaka 2008 och därifrån fick han uppleva kulturen dagligen från många olika vinklar. Eddie dansar främst gatustilarna Hip hop, house och även experimentel där han kan uttrycka sig extra. Han reser och tävlar i både Hip Hop och Experimentel mesteparten av tiden, där han har vunnit och varit finalist i flera tävlingar. När du inte hittar Eddie på dansgolvet, kan du se honom rocka mikrofonen som Host/Mc och hålla Event energi vid sin prime. Eddie är en av grundarna till Id Crew Company som organiserar flera dansevenemang, shows och workshops runt om i Sverige. Man hittar även Eddie med den nystartat showgrupp Kings Among Kings i flertal videon, show och kultur händelser.

"Kampen i livet för att uppnå en dröm är ingenting annat än mänskligt, och som en person kämpar jag för 100% för att se var dansen tar mig"

More

Sabina Rahimova

KIZOMBA

Sabina kommer ursprungligen från Azerbaijan där hon inledde danskarriären med Standard Latin danser. Hon rivstartade
sin Kizombakarriär i Norge. Utöver hennes internationella framgång är hon även en av grundarna till pardansskolan Fever Dance i Oslo.

More

Luel Bambucha

HIPHOP

Luel har dansat och tävlat i nästan 10 år nu, men dansen har funnits betydligt längre än så i hans liv. Sen tidig ålder har han varit omringad av och dansat traditionella danser från sitt land Etiopien som har kommit att bli en betydande del i hans Hiphop/Streetdance resa.
“Genom dansen och kulturen har jag träffat många som har inspirerat, hjälpt och stötta mig och flera av dem kan jag kalla vänner och familj. Nu vill jag också fortsätta att sprida kunskap,glädje och kärlek på mitt håll.
Och viktigt på mina klasser; ”Våga Fråga, Alltid! “

More

Mahan Bboy Foolish

BREAKING

En internationellt känd Bboy som breakat sen år 2000.
Vunnit Nordisk Mästarskapet 2 år.
SM i breaking 2011
2:a i Ring of champions
Vunnit Hollänska mästerskapet
Nordic Break League
Domare R16 skandinavia
Domare Redbull skandinavia
Domare Street Star 2ggr
Domare Hollänska mästerskapet

More

Emma Sandberg

STREET CHOREO

Emma upptäckte dansen redan vid 4 års ålder och har under hela sin uppväxt utvecklat sina färdigheter för sin passion vilket bland annat tog henne till final med gruppen twisted family i Talang 2015 och uppträdande på Eldsjälsgalan. Efter gymnasiet spenderade Emma flera år på resande fot där hon breddade sin kunskap inom Street- och Hip Hop. Genom åren har hon dansat på välkända skolor i England, Australien, Korea, Frankrike och Japan, där Tokyos dans fortfarande hålls varmt om hjärtat. Hon har även haft dansuppdrag i Köpenhamn, Oslo, Stockholm, deltagit i flertalet Dance Battles och tagit hem ett par vinster. Nu är Emma tillbaka på Twisted Feet för att återigen fördjupa sig i sin passion med ett mål att sprida den vidare till så många som möjligt.

More

Melissa

AFRO FUSION
Melissa är en av medlemmarna i Laces Creations och jobbar aktivt med att bygga upp regionens ”Afro fusion” (Väst- och Centralafrikanska danser) scen. Melissa började dansa Dancehall 2013 och strax därefter fick hon passion för de olika Afro stilar. Under flera år har hon tävlat i både Dancehall och Afro nationellt och internationellt. Tillsammans med Laces Creations har hon vunnit internationella Afreeka Best Dance Camp 2017 i Paris och svenska Nordic Showcase Awards 2017. Hon har fortsatt samla på sig meriter som att medverkat i TV produktioner som P3 guldgalan med artisten Lamix (2018) och Imenella (2019).

På Melissas klass kommer ni få ta del av följande stilar: Azonto (Ghana), Coupé Décalé (Elfenbenskusten), N’dombolo (Kongo) och Konto (Nigeria), under samlingsnamnet ”Afro Fusion”. Ni kommer att träna på grundsteg, groove men framförallt ha kul!

More

Ida de Blanche

FEMALE DANCEHALL / DANCEHALL / VUXEN DANCEHALL

Ida’s stora passion ligger i dancehall och de olika afro stilarna. Hon upptäckte sin kärlek för dessa stilar när hon började ta klasser på Twisted Feet för Cinthya och Sahar, därefter har intresset bara växt mer och mer och idag är hon med och delar sin kärlek för dansen i dansgruppen Laces Creations.

Laces Creations är en dansgrupp som fokuserar på Afro Caribbean Fusion, vilket innebär en härlig blandning av den Jamaicanska dancehallen och olika väst och centralafrikanska stilar så som Azonto från Ghana, coupe decale från Elfenbenskusten, ndombolo från Congo m.m.

Sedan Ida kom med i dansgruppen år 2016 så har hon både rest och tävlat med dansen, några tävlingar de vunnit tillsammans är

Top Up Show Contest, Berlin 2016.

Afreeka Best Dance Camp, 2017.

Gbg Nordic Showcasw Awards Semi Pro, 2017.

Lyckan som dansen ger är det viktigaste för Ida, men även att jobba hårt och alltid vara hungrig för att lära sig mer.

”På mina klasser vill jag sträva efter att skapa good vibes, från en blandning av att alltid ha kul men samtidigt kötta för att ständigt utvecklas. Så ta med er hunger och glädje så köttar vi tillsammans!! :D”

More

Ewemande "Ewes" Smooth

DANCEHALL

Ewes dansat sedan hon var liten, har testat på flera olika dansstilar men utvecklade en kärlek för Dancehall kulturen. Dancehall har varit en del av hennes liv de senaste 11 åren och nu på senare tid har hon även rest ut till Jamaica för att lära sig mer och ta större del av kulturen. Hon har även deltagit i tävlingar, upprätt solo eller med artister och är nu Danscoach till Redeem Team. På hennes klass kommer det vara hög plus och en energinivå som går upp i taket! Målet är att bredda danskunskaper och dansteori inom Dancehall.
Boyise Roses som är en pioneer inom Dancehall brukar påminna om att man ska i sin dans relax, foucus and practice!! Kom och låt oss free up och lära oss tillsammans!!

More

Flav

DANCEHALL
Flav är en dansare från Frankrike med sina rötter i Karibien som specialiserar
sig på Jamaicanska dansstilen Dancehall. Det var år 2016 som hans danskarriär började ta fart då kärleken för dancehall växte och blev en stor del av hans liv. Han reste runt för att utbyta kunskap om dans inriktat både på just dancehall och andra dansstilar.
Flavs nyfikenhet och dedikation till dansens alla former är något som grundat han till att bli en mycket mångsidig dansare.

Att kunna känna sig fri med dansen och upptäcka nya sätt att uttrycka sig på är bland det viktigaste för Flav, och även en grundlig sak han kommer att träna och bygga på under sina klasser. Men den största prioriteringen är att ha kul, skapa en gemenskap och trygg plats att bygga upp individuell självsäkerhet och såklart att växa som dansare.

More

Moa

BARN STREET CHOREO / STREET CHOREO
Moa har sedan långt tid tillbaka brunnit för dansen helhjärtat. Hon har en bred variation av stilar, allt från contemporary, salsa och heels till sitt främsta fokus hiphop. 
 
Att uppträda och leverera inför publik är det som Moa älskar att göra. Detta har hon gjort på flera av Sveriges största scener bland annat Friends Arena då hon medverkade i ett uppträdande inför melodifestivalens sändningar runt om på turnén. Utöver detta har hon uppträtt på scener som Ullevi och Scandinavium. Förutom att stå på scen har hon även deltagit i flera battles, showcase tävlingar och jams.  
 
För Moa är det viktigt att främja kulturen och sprida vidare glädjen för och till dansen. Som dansare letar hon ständigt nya sätt att utmana sig själv och fördjupa sin kunskap, samtidigt som att släppa loss till en najs låt och bara köra är inget hon tackar nej till.
 
"På mina klasser vill jag att vi ska kötta tillsammans och kunna släppa loss, samtidigt som man befinner sig i en utvecklande och motiverande miljö"

More

Linnea

BARN STREET CHOREO / STREET CHOREO / VUXEN STREET CHOREO
Dansen har alltid legat Linnea varmt om hjärtat. Hon tog sin första dansklass redan i dagisåldern och har under åren byggt upp en bred kunskap inom ett flertal stilar såsom hip hop, salsa, high heels och balett.

Linnea bär med sig en stark scenvana, från att ha uppträtt på showcases och elevshower till att ha dansat på arenor som Ullevi, Scandinavium och Friends Arena. År 2020 uppträdde hon som uppvärmningsakt för Melodifestivalens sex deltävlingar tillsammans med andra elever från Twisted Feet. Utöver att stå på scen har Linnea även en förkärlek för dans som kultur och community, vare sig det är att gå på jams, delta i battles eller spendera en kväll på salsagolvet.

“På mina klasser vill jag sprida vidare den glädje som jag vet att dans kan ge. Tillsammans skapar vi en uppmuntrande, lärorik och trygg miljö där alla får utrymme att utvecklas och vara sig själva!”

More

Kevin Santos

AFRO FUSION / BARN AFRO FUSION

Kevin är en av medlemmarna i gruppen Laces Creations som sedan tidigare har testat olika dansstilar. Det var inte förrän han började på Salem Yohannes Afrofusion och Sahar Taklimi's Dancehall klass som han verkligen fastnade för dessa två stilar som tillsammans blir ”Afro Caribbean Fusion”, som är en blandning av Dancehall & Afro med inslag av streetens dynamik och musikalitet.

Kevin har tillsammans med Laces Creations vunnit showtävlingen ”TopUp Show Contest 2016” i Tyskland, Berlin, ”Afreeka Best Dancecamp Show Competition” i Paris 2017 och "Nordic Showcase Awards Semi-Pro Category” 2017 i Göteborg.
Han har även tillsammans med Laces Creations medverkat i olika musikvideos och deltagit i olika battles och showcase tävlingar, både nationellt och internationellt.

”På mina klasser kommer det att svettas och fokus kommer att ligga på groove och känsla men viktigaste av allt att, släpp loss, var dig själv och vibea!"

More

Henna

FEMALE DANCEHALL
Henna började dansa redan som liten då hennes rätter är från Angola och Kongo ( kizomba,demba,ndombolo och mutuashi).
2005 började Intresset för Dancehall blomma upp men hon började dansa Dancehall proffesionellt 2012 i stängd dansgrupp. Henna har vunnit flera tävlingar men även kammat hem titel som Göteborgs Dancehall Queen 2014 och även den första Göteborgaren som har tog hem vinsten i Sveriges Dancehall Queen 2017.
Hennes klasser är energiska och när klassen är slut känner man verkligen av att man har dansat.

More

Marcel Gomes

ISOLATION / POPPING

Det nya stjärnskottet inom popping! Marcel som är en av medlemmarna i professionella danskompaniet Twisted Feet DC har tävlat i flera internationella tävlingar och även vunnit bl.a. Street star dance school challenge 2011, Just Move It 2011 och React international street dance championship 2011!!!

More

Julia Korn

STREET CHOREO / HOUSE

Juliet is back! Efter att ha bott i London där hon dansat och tagit klasser är Julia tillbaka för att undervisa i Göteborg. Är utbildad vid Broadway Dance Center i New York, och har tagit flertalet wokshops för legendariska lärare inom både Hip Hop, House och Locking. Under vistelsen i NY medverkade hon även i shower såsom Sirens After Dark, Carnival och Young Choreographers Award. Har dansat sedan barnsben och tränat många stilar förutom Hip Hop, och gillar att inspireras av detta på sina klasser. Hon vill att ni ska gå från hennes klass med mer än bara koreografi, och att varje klass blir tillfälle att utvecklas och lära sig något nytt!

Julia älskar helt enkelt dans i allmänhet och tycker att det viktigaste är att dela detta med andra! ????

More

Ina Herrera

STREET CHOREO

Sedan Ina började ta klasser på Twisted Feet DA i 2010 har dans vart hennes största passion i livet. Hon har sedan dess tränats i de flesta streetstilar och fick snabbt en förkärlek för hiphop och den kommersiella delen av streetgenrén.
Ina blev en del av gruppen Twisted Flavour som hon vann internationella och
nationella tävlingar tillsammas med. Ina strävar alltid efter att hitta ny inspiration och har under åren vart på resande fot för att hitta detta. Efter en 6 månader
lång utibildning på Broadway Dance Center i New York, 3 år i Oslo där hon var en del av gruppen Team Quickstyle som blev tränade av Quick Crew och efter att ha tagit oräkneligt många workshops runt i Europa är hon nu tillbaka i Göteborg. Under de senaste åren
har Ina fått många jobberfarenheter inom dans genom alltifrån undervisning, medverkan i musikvideor, koreograferande och dansat bakom artister.
"På mina klasser kommer vi fokusera på att kombinera hiphop tekniker tillsammans med
musikalitet och KÄNSLA! Låt oss vibea:)

More

Annie

DANCEHALL / BARN HIPHOP /

KOMMER SNART

More

Emelia Nordsken

BARN STREET CHOREO / STREET CHOREO / FEMININE VIBES

Emelia klev in i sin första danssal vid 13 års åldern och har idag byggt på sitt bagage med olika stilar, allt ifrån balett och contemporary till house och high heels.

När hon började ta klasser på Twisted Feet DA fastnade hon snabbt för hiphopen och koreografiklasser. Sedan dess har hon blivit väl bekant med hiphopkulturen genom att gå på olika jams och deltagit i battles samt showcase-tävlingar. Emelia har även dansat på stora scener i Göteborg som exempelvis Ullevi och Scandinavium och har också varit med i ett flertal dansvideos.

Idag ligger hennes fokus på att utveckla sina grunder inom de olika street-stilarna och att skapa unika koreografier. Som dansare är Emelia skrap och dynamisk samt tycker det är viktigt med kroppskontroll och karaktär. Därför är dessa delar något som kommer vara i fokus på hennes klasser.

” På mina klasser är alla välkomna och kommer utvecklas från sin egen förmåga. Vi kommer också dela kunskap och inspiration med varandra, men viktigast av allt är att känna dansglädjen!”

More

Erik c Vu

STREET CHOREO

Erik har alltid haft musik och dans i själen. Uppväxt i Skåne där allt tog sin början. flyttade han sedan till Göteborg och fortsatte sin utveckling på Twisted Feet DA. Efter att ha både undervisat o hämtat inspiration från alla håll hemma i Sverige spenderade han längre perioder i både New York/Los Angeles. Väl hemma har hans resa tagit honom åt olika håll, bl.a koreografi & scenografi har alltid varit det Erik inriktat sig mest åt. Idag jobbar han inom musikbranschen främst som Artist Manager men även med diverse projekt så som musikvideos osv. Nu vill han gärna använda sig av alla kunskaper för att fortsätta undervisa vid sidan om.

”Som med allt annat man gör, formas man som dansare/koreograf/lärare från alla efarenheter man samlat på sig. Jag känner att jag har en egen stil och ett unikt sätt att uttrycka mig på som jag hoppas kunna dela med mig av, från musikalitet, dynamik och rörelsemönster hoppas jag kunna utmana och inspirerar nästa aspirerande”

More