Nina Kollbrunner

HIGH HEELS / SALSA
En av grundarna/ägarna till Twisted Feet Dance Academy och medlem i danskompaniet Twisted Feet. Har jobbat som dansare och danslärare i över 15 år och har under den tiden hunnit med en del. Förutom att bedriva en dansskola turnerar hon runt tillsammans med hennes partner Zerjon på olika dansevent och salsafestivaler runtom i världen.

More

Sahar Taklimi

DANCEHALL

Sahar är en av medlemmarna i dansgruppen LACES. Hon är born and raised by Twisted Feet och har i och med detta en rad stilar i bagaget där hiphop länge låg som grund för hennes dans. För några år sedan fann hon sin stora kärlek och soulmate Dancehall. Hon kom nyligen hem från sin tredje New York resa där hon tränade med de största inom dancehallscenen i New York. Hon har medverkat i produktioner så som Kungarnas Gård (Folkteatern), Wall Street (GöteborgsOperan), Bastian (SvtPlay) och Eldsjälsgalan (TV4) och även medverkat i Volvos produktion i både Sverige och Sydkorea. Hon har bland annat uppträtt med Theophilus London i New york, på World of Dance i Boston, som förband för Konshens och medverkat i Timayas video “Ukwu” tillsammans med Laces. Med en oerhört stark passion för Dancehall kommer Sahar bjuda på en klass full av råa vibez men också mycket historia och fakta!

“Dancehall är inte bara en dans, det är en livsstil. Kom och dela viben och passionen med mig, det kommer bli maaadd!”

More

Zerjon Abebe

HIPHOP

KOMMER SNART

More

Mpululu Ntuve

CONTEMPORARY

More

Denny Hulten

KIZOMBA

Denny är medlem och en av grundarna till Twisted Feet. Denny har arbetat med dansen i över 12 år i länder som ex: Kina, Sydkorea, USA och Sydafrika.

More

Sabina Rahimova

KIZOMBA

Sabina kommer ursprungligen från Azerbaijan där hon inledde danskarriären med Standard Latin danser. Hon rivstartade
sin Kizombakarriär i Norge. Utöver hennes internationella framgång är hon även en av grundarna till pardansskolan Fever Dance i Oslo.

More

Cinthya Medina Olguin

AFRO FUSION

Cinthya är en av medlemmarna i Laces Dance Company, vart en elev till Twisted Feet och är utbildad på Svenska Balettskolan i Göteborg. Denna kontrast har gjort att dansresan varierat mkt i stilar men efter att ha blivit korad till ”Kukere Queen” av Afrobeat artisten Iyanya fann Cinthya sin stora kärlek “Afro Caribbean Fusion”. “Afro Caribbean Fusion” är en blandning av Dancehall, Afro med inslag av streetens dynamik och musikalitet. Cinthya har dansat i Timayas musikvideo till låten ”Ukwu” och medverkat i produktionen Wall Street (GöteborgsOperan). Cinthya har med Laces Dance Company undervisat på Twisted Feet Summercamp, koreograferat nummer till Swedish Dance Delight och Basketfestivalen.

”På mina klasser kommer ni att få historia, träna groove och njuta av grymma tunes. Oavsett om det är Afro Caribbean Fusion eller Dancehall kursen, fun and love for dancing is on the schedule!” ????

More

Marcel Gomes

ISOLATION / POPPING

Det nya stjärnskottet inom popping! Marcel som är en av medlemmarna i professionella danskompaniet Twisted Feet DC har tävlat i flera internationella tävlingar och även vunnit bl.a. Street star dance school challenge 2011, Just Move It 2011 och React international street dance championship 2011!!!

More

Stina Bgirl SB

BREAKING
Stina, Bgirl SB aka ”Breaking Mom”, en av ursprungs medlemmarna i Twisted feet Dance company och en av ägarna av Twisted Feet DA.
Utbildad på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm
Har uppträtt, battlat och undervisat runt om Europa, Asien, Syd Amerika och USA.
Vunnit skandinaviska mästerskapen i Breaking, samt bla Soul session, Break down, Champion battle, Battle for Hiphop. Sitter ofta som domare på jams runt om i Skandinavien.
En funkig klass som visar vikten av att kunna sina grunder. Ju fler grunder desto större ”dansordföråd”,vilket du sen behöver för att kunnat skapa ditt eget uttryck. Klassen bygger på att du skall kunna ta sig från danssalen till en dansring (cypher) och vidare till Jams och Battles.
Let´s get down!

More

Elnaz Paiamani

LOCKING / VUXEN DANCEHALL/DANCEHALL

Funktokiga Elnaz har yrkesutbildat sig i klassisk balett och modernt nutida dans men det är streetdans-stilen locking som hängt med längst, och ligger närmast hjärtat. Under åren har Elnaz tävlat och stått på de flesta av de Nordiska scenerna. Två faldig Skandinaviska finalist i locking. Deltagit i allt från större scenproduktioner och battles till tv-produktioner som Rosa bandet galan och Bingolotto. Med gruppen Twisted Kidz har hon rest runt i Europa och kammat hem vinster på showcasetävlingar och tagit klasser för grundare inom funk och hiphop-stilarna. På dansskolan är hon en av våra passionerade lockare.

”Mina lockers, LET’S GET FUNKY!!”

More

Tevin Redvall

STREET CHOREO/ HOUSE/ HIPHOP

Tevin har sedan 5 års åldern (2005) visat intresse för dans men det var inte förrän 2014 han började dansa hemma. Sen dess så har hans passion för dansen bara vuxit mer och mer genom åren men det var inte förrän 2016 då han föll HÅRT för dansen.
Under åren så har han tagit många olika klasser och workshops för att breda sina dans kunskaper, han har tränat allt från Ballet, modernt och jazz till hip hop, house och dancehall. Nu på senaste tiden så har hans fokus legat mest på att skapa koreografier.

Hans ändlössa energi, ostoppbara driv och kärlek till dansen har lett Tevin till många fantastiska under. Han var en av huvudkoreograferna till dans gruppen 036-Fusion som har vunnit Skapa dans 2017 och därmed kom vidare till Skapa dans Riksfinal där de vann hedersomnämnande.Han har också tävlat internationellt och kommit som finalist i "Killer of classes" på Europas största pedagogiska dans läger, Fair Play Dance Camp 2018.
Han har också vunnit flera olika battles både inom All style och experimental under namnet "Gucchi". Som är ett sammanslaget ord mellan "Good" från enegelskan och "Chi" från  mandarin.
Det Tevin vill förmedla med sitt dans namn "Gucchi" är positivitet, inspiration och flytande energi. 4 ord som också beskriver Tevin rakt igenom.

"Att inspirera andra så som jag blir inspirerad är mitt mål med dansen, med det så kan ni vara beredda på energifyllda klasser med mycket skratt, dans glädje, svett och lärdom"

More

Julia Korn

STREET CHOREO / HOUSE

Juliet is back! Efter att ha bott i London där hon dansat och tagit klasser är Julia tillbaka för att undervisa i Göteborg. Är utbildad vid Broadway Dance Center i New York, och har tagit flertalet wokshops för legendariska lärare inom både Hip Hop, House och Locking. Under vistelsen i NY medverkade hon även i shower såsom Sirens After Dark, Carnival och Young Choreographers Award. Har dansat sedan barnsben och tränat många stilar förutom Hip Hop, och gillar att inspireras av detta på sina klasser. Hon vill att ni ska gå från hennes klass med mer än bara koreografi, och att varje klass blir tillfälle att utvecklas och lära sig något nytt!

Julia älskar helt enkelt dans i allmänhet och tycker att det viktigaste är att dela detta med andra! ????

More

Ina Herrera

STREET CHOREO

Sedan Ina började ta klasser på Twisted Feet DA i 2010 har dans vart hennes största passion i livet. Hon har sedan dess tränats i de flesta streetstilar och fick snabbt en förkärlek för hiphop och den kommersiella delen av streetgenrén.
Ina blev en del av gruppen Twisted Flavour som hon vann internationella och
nationella tävlingar tillsammas med. Ina strävar alltid efter att hitta ny inspiration och har under åren vart på resande fot för att hitta detta. Efter en 6 månader
lång utibildning på Broadway Dance Center i New York, 3 år i Oslo där hon var en del av gruppen Team Quickstyle som blev tränade av Quick Crew och efter att ha tagit oräkneligt många workshops runt i Europa är hon nu tillbaka i Göteborg. Under de senaste åren
har Ina fått många jobberfarenheter inom dans genom alltifrån undervisning, medverkan i musikvideor, koreograferande och dansat bakom artister.
"På mina klasser kommer vi fokusera på att kombinera hiphop tekniker tillsammans med
musikalitet och KÄNSLA! Låt oss vibea:)

More

Zara Zeidlitz

BARN STREET JAZZ / STREET JAZZ

Zara är en mångsidig dansare som dansar allt ifrån balett och jazz till salsa och hip hop. Zara är utbildad dansare vid bland annat Balettakademin Göteborg och Twisted feet Dance Academy och har sedan ung ålder både tävlat och dansat i större sammanhang. Hon har bland annat dansat i över 100 föreställningar på Cirkus i Stockholm med Glada Hudik Teaterns föreställning Elvis, två gånger i Melodifestivalen och bakom artisten Lena Philipsson. 
"På mina klasser hoppas jag att man ska kunna lära känna sig själv bättre genom att på ett roligt sätt lära sig kontrollera sin kropp. Rörelseglädje är nyckelordet för mina klasser!"
”Det viktiga för mig är att hitta glädjen i dansen; när jag dansar mår jag som bäst och det vill jag att ni också ska göra!!! Kom o dansa med mig!”

More

Kevin Santos

AFRO FUSION / BARN AFRO FUSION

Kevin är en av medlemmarna i gruppen Laces Creations som sedan tidigare har testat olika dansstilar. Det var inte förrän han började på Salem Yohannes Afrofusion och Sahar Taklimi's Dancehall klass som han verkligen fastnade för dessa två stilar som tillsammans blir ”Afro Caribbean Fusion”, som är en blandning av Dancehall & Afro med inslag av streetens dynamik och musikalitet.

Kevin har tillsammans med Laces Creations vunnit showtävlingen ”TopUp Show Contest 2016” i Tyskland, Berlin, ”Afreeka Best Dancecamp Show Competition” i Paris 2017 och "Nordic Showcase Awards Semi-Pro Category” 2017 i Göteborg.
Han har även tillsammans med Laces Creations medverkat i olika musikvideos och deltagit i olika battles och showcase tävlingar, både nationellt och internationellt.

”På mina klasser kommer det att svettas och fokus kommer att ligga på groove och känsla men viktigaste av allt att, släpp loss, var dig själv och vibea!"

More

Ashaa Zaki Southerland

HIPHOP / HIGH HEELS

Ashaa började ta klasser på Twisted Feet som 11 åring och blev till en början kär i hiphop och dancehall. Sen dess har hon dansat olika stilar under åren med extra intresse för hiphop och testat allt från popping till high heels, från freestyle till koreografi och har tyckt om dem alla. Hon har vuxit upp med kärlek till danskulturen som alltid har varit en del av hennes liv på ett eller annat sätt från ung ålder. Hon har uppträtt i olika tillfällen med dans, allt från gospel föreställningar till invigningar och tävlat inom battle och show.

Annat än dansen har hon studerat musik: ensemble, musikteori mm i 4 år och hon har utbildning i teater och scenkonst 3 år. I ungefär 3 år tränade hon Kung fu vilket hon även det tyckte mycket om. Ashaa försöker använda alla olika uttrycksformer för att skapa en egen stil och utvecklas i sin dans.

Ashaas hiphop klass kommer innehålla mycket grunder och party steg. Tillsammans kommer ni att utforska basen av hip hop: från oldschool till steg vi ser idag. Ni kommer få med mycket kunskap inom hiphop som dans och som kultur.
På Street Fusion- klasserna kommer ni med hjälp av hiphop som grund utvecklas i mer kommersiell koreografi. Där gäller dynamik, personlighet och mycket vige 🙂

“På mina klasser kommer både dans- och personlig utveckling vara i fokus med mycket energi och dansglädje! Välkomna!”

More

Elin Wallin

FEMALE DANCEHALL

Elin har dansat sen 4 års ålder. Allt började med stilar som jazz och modernt för att sen gå över till olika streetstilar när hon började dansa på Twisted Feet DA vilket hon har gjort sen 2011. Väl på dansskolan provade hon på diverse olika stilar men fastnade snabbt för Dancehall och Afro Fusion (vilket är ett klassnamn på skolan för olika väst- och centralafrikanska dansstilar).
Elin är en av de 7 medlemmarna i Laces Legion som är en undergrupp till Laces Crew. Grupperna bildar tillsammans Laces Creations och de specialiserar sig inom vad de kallar för Afro Caribbean Fusion vilket är en blandning av Dancehall och olika Väst- samt Centralafrikanska danser.

“På min klass så kommer vi dansa loss och svettas mycket men viktigast av allt kommer vi respektera varandra och ha roligt! Jag ser framemot att träffa er alla!"

More

Annie

DANCEHALL / BARN HIPHOP /

KOMMER SNART

More

Erik c Vu

STREET CHOREO

Erik har alltid haft musik och dans i själen. Uppväxt i Skåne där allt tog sin början. flyttade han sedan till Göteborg och fortsatte sin utveckling på Twisted Feet DA. Efter att ha både undervisat o hämtat inspiration från alla håll hemma i Sverige spenderade han längre perioder i både New York/Los Angeles. Väl hemma har hans resa tagit honom åt olika håll, bl.a koreografi & scenografi har alltid varit det Erik inriktat sig mest åt. Idag jobbar han inom musikbranschen främst som Artist Manager men även med diverse projekt så som musikvideos osv. Nu vill han gärna använda sig av alla kunskaper för att fortsätta undervisa vid sidan om.

”Som med allt annat man gör, formas man som dansare/koreograf/lärare från alla efarenheter man samlat på sig. Jag känner att jag har en egen stil och ett unikt sätt att uttrycka mig på som jag hoppas kunna dela med mig av, från musikalitet, dynamik och rörelsemönster hoppas jag kunna utmana och inspirerar nästa aspirerande”

More

Julian Joujou

HIPHOP

Julian ”Joujou” Namroud är både dansare, projektledare & koreograf sedan lång tid tillbaka. Han jobbar medflertalet "urban dance" kulturella projekt och har en gedigen erfarenhet i både den kommersiella dansvärldenliksom i hiphop kulturen. Hip Hop Revolution är en dans festival som han med sin kollega Eddie Yalman skapat för dansare och kulturen med en stark plattform för freestyle dansare att utvecklas. Möten mellan unga, vuxna och äldre uppstår från hela världen, 10 år jubelium var det för festivalen i år 2019.

Dansare på We Love The 90’s konsert på Telenor Arena i Oslo 2017 och dansade bl.a bakom SNAP som står bakom den välkända låten The Power. Han har medverkat i battles runt om i Europa som battlehead Joujou de senaste åren då han vunnit ett flertal tillfällen och även agerat domare runt om i Skandinavien. Inte nog meddet så är Julian Nordic Champion i hip hop, KOD Streetdance World cup 2017-18, där Svenska teamet tog sig till kvartsfinal i Tyskland 2018.
Hip hop dansen som för honom runt om på golvet är med karaktär, teknik och groove, hållit i workshops samt dance camps runt om i Skandinavien. Hip hop och experimental är där han går utanför boxen med sina influenser och rör sig till musiken istället för stil ramen. Håller sig äkta till sin dans, där han inspirerat många med sina workshops för att f vidare i sin egna dans.
Stilarna som Julian främst representerar är hip hop, med experimental som sin konstnärliga utryck men har mycket god kunskap i de resterande street stilarna.

More

Eddie Yalman

HIPHOP/HOUSE

Stil, passion, originalitet är det som speglar Eddie som dansare, Mc och person. Att kunna få dagliga inspiration till dansen och sedan dela den till kulturen är redan speciell nog för honom. Han började sin resa med dansen tillbaka 2008 och därifrån fick han uppleva kulturen dagligen från många olika vinklar. Eddie dansar främst gatustilarna Hip hop, house och även experimentel där han kan uttrycka sig extra. Han reser och tävlar i både Hip Hop och Experimentel mesteparten av tiden, där han har vunnit och varit finalist i flera tävlingar. När du inte hittar Eddie på dansgolvet, kan du se honom rocka mikrofonen som Host/Mc och hålla Event energi vid sin prime. Eddie är en av grundarna till Id Crew Company som organiserar flera dansevenemang, shows och workshops runt om i Sverige. Man hittar även Eddie med den nystartat showgrupp Kings Among Kings i flertal videon, show och kultur händelser.

"Kampen i livet för att uppnå en dröm är ingenting annat än mänskligt, och som en person kämpar jag för 100% för att se var dansen tar mig"

More

Ida de Blanche

FEMALE DANCEHALL / DANCEHALL / VUXEN DANCEHALL

Ida’s stora passion ligger i dancehall och de olika afro stilarna. Hon upptäckte sin kärlek för dessa stilar när hon började ta klasser på Twisted Feet för Cinthya och Sahar, därefter har intresset bara växt mer och mer och idag är hon med och delar sin kärlek för dansen i dansgruppen Laces Creations.

Laces Creations är en dansgrupp som fokuserar på Afro Caribbean Fusion, vilket innebär en härlig blandning av den Jamaicanska dancehallen och olika väst och centralafrikanska stilar så som Azonto från Ghana, coupe decale från Elfenbenskusten, ndombolo från Congo m.m.

Sedan Ida kom med i dansgruppen år 2016 så har hon både rest och tävlat med dansen, några tävlingar de vunnit tillsammans är

Top Up Show Contest, Berlin 2016.

Afreeka Best Dance Camp, 2017.

Gbg Nordic Showcasw Awards Semi Pro, 2017.

Lyckan som dansen ger är det viktigaste för Ida, men även att jobba hårt och alltid vara hungrig för att lära sig mer.

”På mina klasser vill jag sträva efter att skapa good vibes, från en blandning av att alltid ha kul men samtidigt kötta för att ständigt utvecklas. Så ta med er hunger och glädje så köttar vi tillsammans!! :D”

More

Jenni Louwen

FEMININE CONTEMPORARY / CONTEMPORARY/ STREET CHOREO/ FEMININE VIBES

Jenni är en glad danssjäl som hittade sin passion för dansen i väldigt tidig ålder och klivet in på Twisted Feet kom naturligt efter Svenska balettskolan där hon gick från åk 4-9 i grundskolan . Jenni intresserar sig för all form av dans men har lagt tveklöst mest tid på contemporaryn

Hon har medverkat i många föreställningar, bland annat på Göteborgs- & Stockholmsoperan.

Utöver föreställningar så jobbar Jenni med flera entertainmentbolag och dansar professionellt runt om i Sverige och i våra grannländer.

På Jennis klasser kommer man att få en mix av många olika stilar men fokus på den moderna biten med feminina inslag och mycket floorwork vilket kommer att bli utmanande samtidigt som det kommer att vara väldigt roligt.

More

Jack Wang

LOCKING/POPPING

Jack Wang är en av medlemmarna i professionella danskompaniet Twisted Feet DC. Har vart gästlärare på Kinas artist universitet och har även uppträtt runt om i världen med Twisted Feet’s olika projekt som Volvo och Wallstreet. På sina klasser är det fullt med kärlek och respekt, det är vad som skapar Jacks familj.

“Respektera allt som finns, jag lär inte bara ut dans utan även hur du kan vara som en starkt person. Love”

More

Sean Ge

STREET CHOREO

Sean började sin resa med karate innan han fann intresset för dans vid 16 års åldern. Han dansade, var självlärd och det var inte förens han blev 18 år då han började att ta klasser. Detta var även då han började på Twisted Feet DA.

På Twisted har Sean tagit det mesta av stilarna som erbjuds. Det är bland annat popping, locking, breaking, hiphop, urban contemporary och mycket koreografi. Med åren har han tränat för att försöka hitta sin stil och använder sig nu mycket av isolationer i sina danser.

Under höst 2018 reste Sean till Sydkorea i tre månader, för att träna och utöka sina danskunskaper. Dessa månader spenderades på Justjerk Dance Academy och han har nu kommit hem med ny inspiration!

"På mina klasser ska det vara en bra balans mellan att ha kul och att utvecklas. Målet är att skapa ett utrymme där alla är bekväma nog för att visa vem de är och att alla jobbar för att utvecklas tillsammans och bli bättre än sig själva!"

More

Flav

DANCEHALL
Flav är en dansare från Frankrike med sina rötter i Karibien som specialiserar
sig på Jamaicanska dansstilen Dancehall. Det var år 2016 som hans danskarriär började ta fart då kärleken för dancehall växte och blev en stor del av hans liv. Han reste runt för att utbyta kunskap om dans inriktat både på just dancehall och andra dansstilar.
Flavs nyfikenhet och dedikation till dansens alla former är något som grundat han till att bli en mycket mångsidig dansare.

Att kunna känna sig fri med dansen och upptäcka nya sätt att uttrycka sig på är bland det viktigaste för Flav, och även en grundlig sak han kommer att träna och bygga på under sina klasser. Men den största prioriteringen är att ha kul, skapa en gemenskap och trygg plats att bygga upp individuell självsäkerhet och såklart att växa som dansare.

More

Emelia Nordsken

BARN STREET CHOREO / STREET CHOREO / FEMININE VIBES

Emelia klev in i sin första danssal vid 13 års åldern och har idag byggt på sitt bagage med olika stilar, allt ifrån balett och contemporary till house och high heels.

När hon började ta klasser på Twisted Feet DA fastnade hon snabbt för hiphopen och koreografiklasser. Sedan dess har hon blivit väl bekant med hiphopkulturen genom att gå på olika jams och deltagit i battles samt showcase-tävlingar. Emelia har även dansat på stora scener i Göteborg som exempelvis Ullevi och Scandinavium och har också varit med i ett flertal dansvideos.

Idag ligger hennes fokus på att utveckla sina grunder inom de olika street-stilarna och att skapa unika koreografier. Som dansare är Emelia skrap och dynamisk samt tycker det är viktigt med kroppskontroll och karaktär. Därför är dessa delar något som kommer vara i fokus på hennes klasser.

” På mina klasser är alla välkomna och kommer utvecklas från sin egen förmåga. Vi kommer också dela kunskap och inspiration med varandra, men viktigast av allt är att känna dansglädjen!”

More

Mahan Bboy Foolish

BREAKING

En internationellt känd Bboy som breakat sen år 2000.
Vunnit Nordisk Mästarskapet 2 år.
SM i breaking 2011
2:a i Ring of champions
Vunnit Hollänska mästerskapet
Nordic Break League
Domare R16 skandinavia
Domare Redbull skandinavia
Domare Street Star 2ggr
Domare Hollänska mästerskapet

More

Samuel

HIPHOP/LOCKING
Samuel har sedan unga år har haft ett öga för dans. När han var 12 år började han dansa breaking på Twisted Feet DA och sedan växte det intresset bara mer och mer - Livspassionen var funnen!

Samuel gick Sinclair gymnasieskola i Uddevalla, inriktning dans där han utövade balett, jazz och modernt, hans fokus har dock alltid legat mer på locking, hiphop och floorwork. Det var på Twisted Feet DA han fann de olika stilarna och han har testat på de flesta stilar som till exempel breaking, house, popping, isolation, salsa, kizomba.

Samuel har medverkat i nationella och internationella danstävlingar som till exempel Juste Debout. Där har han hämtat inspiration som har påverkat hans sätt att dansa och hans utveckling. Han har medverkat i olika shower, från lokala till nationella som bland annat melodifestivalen tillsammans med en grupp från Twisted Feet DA.

“Att ha en positiv energi och skapa en lärorik miljö där man tillsammans får en förståelse för dansen är vad jag strävar efter i mina klasser” säger Samuel

More

Melissa

AFRO FUSION
Melissa är en av medlemmarna i Laces Creations och jobbar aktivt med att bygga upp regionens ”Afro fusion” (Väst- och Centralafrikanska danser) scen. Melissa började dansa Dancehall 2013 och strax därefter fick hon passion för de olika Afro stilar. Under flera år har hon tävlat i både Dancehall och Afro nationellt och internationellt. Tillsammans med Laces Creations har hon vunnit internationella Afreeka Best Dance Camp 2017 i Paris och svenska Nordic Showcase Awards 2017. Hon har fortsatt samla på sig meriter som att medverkat i TV produktioner som P3 guldgalan med artisten Lamix (2018) och Imenella (2019).

På Melissas klass kommer ni få ta del av följande stilar: Azonto (Ghana), Coupé Décalé (Elfenbenskusten), N’dombolo (Kongo) och Konto (Nigeria), under samlingsnamnet ”Afro Fusion”. Ni kommer att träna på grundsteg, groove men framförallt ha kul!

More

Izabella Bozdag

FEMININE VIBES / HIGH HEELS

Izabella satte sin första fot i en danssal som 14-åring och har sedan dess utvecklat sina kunskaper inom de flesta streetstilarna med hiphop och popping närmast hjärtat. I fjol flyttade hon till New York där hon dansade 20-30 timmar i veckan under tre månaders tid, därefter  åkte hon en kortare tur till Los Angeles. I USA tog hon klasser för flera av pionjärerna inom hiphop och Vogue samt stora koreografer och dansare inom den kommersiella världen. 

Izabella har jobbat på olika sätt med sin dans. Hon har bland annat varit med i föreställningen Identity, tillsammans med The Richfam, som spelades upp på Scalateatern i centrala Stockholm. Hon styrde också upp sommarklubben backstage dansunderhållning 2016 och har varit danslärare på flera dansskolor samt gjort olika gigs runtom i Sverige. 

2014 kom hon till final i TV-programmet Talang Sverige med dansgruppen Twisted Family. Hon har även varit med i ett flertal videos, uppträtt på mässor/festivaler som hallifornia och friidrottsmässan och vunnit två showcasetävlingar samt battles. Idag är Izabella en av medlemmarna i dansgruppen Madams. 

"På mina klasser kommer vi jobba på musikalitet, dynamik, performance och grunder för att bli de bästa vi kan bli och samtidigt ha skitkul!" 
På klassen Feminine Vibes kommer vi att dansa till dagens pop, hiphop och RnB. Till skillnad från exempelvis LA-style kommer vi dansa med ett mer feminint rörelsemönster OBS! inga klackar! Ålder: Tonår-Vuxna

More

Karolina Eywa Carlsson

FEMALE DANCEHALL

Efter flera års träning inom hiphop/street på Twisted Feet DA åkte Karolina till New York 2014 med ambitionen att testa på den kommersiella dansvärlden. 6 månader senare kom hon hem med en nyfunnen kärlek och ett nytt fokus - Dancehall. Sedan insikten att dancehall är vad som får hennes hjärta att slå hårdast har Eywa fördjupat sig inom stilen, gjort flertalet lärorika resor till Jamaica, jobbat med några av scenens största artister som Spice, Konshens, I-octane samt kommit 2:a i Sveriges Dancehall Queen tävling 2016. Idag är hon medlem av göteborgsbaserade kompaniet Laces Creations och jobbar aktivt med att bygga upp regionens dancehall scen!

More

Smood

DANCEHALL

Vi är stolta och glada över att ha Smood hos oss som ny danslärare och kunna erbjuda våra elever kunskap direkt från källan! Smood är från Jamaica där dancehall kommer ifrån, och har levt och andats den genuina dancehallkulturen större delen av sitt liv. Han började ta dansen på allvar när han gick i gymnasiet och blev 2010 medlem i en utav de mest kända och inflytelserika grupperna i New School dancehall - Elite Team. I samband med detta drog hans danskarriär iväg och ett namn skapades nationellt såväl som internationellt. Han har även varit medlem i gruppen Team Cautiion år 2017. Idag kör han sitt egna race och har bl.a skapat stegen Lone Flow, Perfect Harmony, Recoil, Move Off och Complex Killa.

More

Vanja Andersson

Vanja började som liten dansa jazz och balett. I tonåren testade hon hiphop på TFDA och blev fast direkt. Hon fastnade för friheten, musiken och stämningen. Vanja är utbildad på TFDA och på Åsa folkhögskolas streetlinje där hon dansat popping, hiphop, house, breaking och locking. År 2013 var hon med i Göteborgsoperans dansprojekt ”Challenge” där en grupp ungdomar tillsammans med Göteborgsoperans danskompani uppträdde med en föreställning med både street och modernt. Efter det har Vanja battlat, varit med i musikvideo, uppträtt och lärt ut till bla ungdomar och ensamkommande tjejer.
”På mina klasser kommer det vara mycket energi, glädje och frihet. Jag vill att alla ska få utrymme att uttrycka sig, utmana sig och ge allt! Och vi kommer samtidigt ha väldigt kul tillsammans!"

More

Melina Do Rosario

LA STYLE

Melina Do Rosario har sedan barnsben haft en stor kärlek för dansen och har även många olika bakgrunder i olika danstilar då hennes grund ligger i det olika street elementen.
Hon har tidigare gått dansutbildningen på Broadway Dance Center i New York där hon tränade det mesta från streetstilar till balett. Det var under resan som Melina fann den starka kärleken stilarna LA style och Vogue.

Hon har uppträtt och tävlat på de flesta scenerna i Göteborg men även tävlat internationellt och nationellt. Hon var med i dansgruppen Twisted Flavour som vann ”Streetstar Dance School Challenge” och kom på andra plats i tävlingen ”Express Yourself” i Paris.
2018 åkte hon även till Los Angeles för att dansa och ta klasser i en längre period.

Under de senaste åren har hon haft sitt stora fokus på koreografier och hur man jobbar i ett koreografi sammanhang vilket ni inte vill missa. Melina är en musiker och dj på heltid vilket gör att hennes stora kärlek till musik och dans blir en oförglömlig blandning. Ni vet aldrig vad som förväntas helt enkelt.

“På mina LA style klasser kommer jag att fokusera mycket på att var och en skall experimentera fram sin egen stil och egen karaktär, att alltid dansa fullt ut och bli snabb på att ta koreografi.
Jag kommer även att jobba mycket med olika utmaningar så som vår musikalitet, gehör, dynamik och känsla. Som dansar är vår kontakt med musiken allt!”

More

Josh Nicholas

KRUMP

Josh fastnade för dansen redan på högstadiet, där Hiphop klasser på Twisted Feet Dance Academy stod högst på schemat. Kort därefter blev han introducerad för dansstilen Krumping som snabbt blev hans nya passion och som sen dess har blivit en stor del av hans utrryckssätt. Han har under åren även tränat flera olika dansstilar, freestyle till koreografi.

År 2014 var han med som en av dansarna i “Twisted Family” som tog sig hela vägen till final i “Talang 2014”. Tillsammans med TFDA har han även varit med på Eldsjälsgalan (TV4).

“Dansen för mig är ett sätt att koppla av och gå in i min egna värld”

More

Marco Wihlborg

STREET CHOREO

Marco är den nya medlemmen i det professionella danskompaniet Twisted Feet DC som har provat på de flesta olika streetstilarna men det som har kommit honom närmast är Hiphop-experimental och Popping. Innan Marco började dansa tränade han gymnastik i 8 år, något som ni kommer få se att han har tagit med sig in i dansen. Under sina år inom dansen har han jobbat med föreställningar som Wall Street på GöteborgsOperan, varit med i ett flertal produktioner bland annat en stor produktion för Volvo som pågått i både Sverige och Sydkorea. Han har också bott en tid i New York där han på Broadway Dance Center studerade allt från balett till contemporary och Hiphop. Han har med stor framgång tävlat nationellt och internationellt. På Marcos klasser kan ni förvänta er att svettas och ha kul! Fokusen kommer att läggas på grunder, dynamik och en del floorwork ;)!

More

Mia Hellberg

Började dansa som 18-åring för Twisted Feet och fastnade direkt. Har varit med i gruppen Twisted Kids, med en rad uppträdanden i ryggen. Rest mycket, och fastnat i bland annat New York på vägen, för att utbilda sig vid Broadway Dance Center. Har de olika street elementen närmast hjärtat, tillsammans med contemporary och experimentellt. 
Dansat i uppsättningen av Wall Street på GöteborgsOperan, dansat i en stor produktion för Volvo koreograferad av Twisted Feet både i Sverige och SydKorea, varit på de flesta av Göteborgs stora scener med piecet ’Landfill’ ihop med duo-partnern Sahar (inklusive Plattform X 2013 & 2014), stått på scen i New York för Theophilus London samt gjort en del TV såsom Bingolotto, Rosa bandet-galan och Dobidoo.

I Contemporary Street handlar det mer om Dig och dina storys, som du kan få utlopp för på en klass som handlar om mycket känsla, blandat med streetens dynamik. Det kan vara allt ifrån So you think you can dance till artsy experimental och en del floorwork.

LA. Style står för mer av den kommersiella biten, med mycket Fullt ut, sceniskt jobb och som alltid musikalitet, dynamik och karaktär.

På hiphop-klasserna blir det mycket grunder i old school, med alla party steps och cyphers! Ni får utveckla er freestyle och så kör vi koreografier som är alltifrån old school till kommersiellt! Alltid FULLT UT och HA ROLIGT!! Let’s work people!

More

Stefan Lundberg

Stefan började dansa när han var 18 år gammal. Han tog klivet ifrån fotbollens värld och rakt in i danssalarna och har sedan dess varit fast, livspassionen var funnen. Under årens gång har Stefan hunnit att pröva en mängd med olika stilar men i början var det fokus på afro och dancehall. På senare tid har det vart mycket fokus på hiphop, house och en hel del koreografi-klasser.
"Med mina klasser vill jag sprida postiv energi, dela dansglädje och förhopnningsvis kan vi alla lära oss ett och annat under tiden"

PS. Ni är bäst.

More

Isabella Teame

Isabella har genom åren bockat av majoriteten av Göteborgs stora scener. Hon har även tävlat, uppträtt och tagit workshops runt om i Europa samt samlat på sig många priser med gruppen Twisted Kidz. ”Issa” har lång pedagogisk erfarenhet och kan tillsammans med det erbjuda fartfyllda, svettiga klasser med fokus på vibe, känsla och kärlek till dansen!

More

Emelie Meuller

CONTEMPORARY/FEMININE CONTEMPORARY

Jag har dansat ända sen jag börja gå i princip, därefter började jag min dansutbildning på Svenska Balettskolan årskurs 4-9 och på Artistique i kanten. Under åren på balettskolan var jag och tävlade i Italien och representerade skolan i kategorin Contemporary, har även uppträtt på Göteborgs operan respektive Kungliga operan i Stockholm. Som komplement till min dansutbildning dansar jag även hiphop och mycket annat på Twisted Feet Dance Academy där jag nu håller till. Jag har deltagit i tv-program som Eldsjälsgalan och medverkade även i Talang 2014 med Twisted family.

“På mina klasser kommer huvudpunkten vara ATT HA ROLIGT!”

More

Jesper Cameron

BARN AKROBATIK

Jesper har en passion för rörelse, dans och akrobatik i alla dess former. Intresset väcktes först som barn, då han genom aplekar, klättring och imitation lärde sig själv att röra sig mjukt och smidigt - En förmåga som vässats över åren med hjälp av olika influenser, främst från Parkour, Capoeira, Kampsport, Tricking och nu senast ett flertal Dansstilar.
Han är en erfaren och etablerad instruktör inom Parkour och Barngymnastik och har instruerat sedan 2010.
"Jag gillar att balansera momenten under mina lektioner och mixa dem på ett sätt som gör att styrketräning och andra viktiga moment flyter ihop med de roligare övningarna. Vi går igenom övningar som bygger upp en bra kroppskontroll och gör barnen säkrare i alla sina rörelser. Men viktigast är att man har kul och finner glädje

More

Sanna Jonsson

CONTEMPORARY / JUMPS AND TURNS

Sanna Jonsson från Värmland tog sig till Göteborg för 6 år sedan då hon blev antagen på Balettakademiens 3-åriga dansutbildning.
Under/efter utbildningen har hon varit aktiv som både dansare och danslärare här i Göteborg, bl.a på Göteborgsoperan, Regionteater Väst, Melodifestivalen, Lotta på Liseberg, Dansforum, Adrianas Danshus, Danskompaniet i Mark m.fl.
Hon ser nu fram emot att få undervisa på Twisted feet och dela med sig av det hon kan just för er.

Contemporary NF kl 16.45, beskrivning för klassen:
Här jobbar vi mycket med golvteknik och dynamik. Att lära känna sin kropp genom improvisation och bli medveten om detaljer. Teknisk klass med olika kvalitéer.

"jumps and turns" kl. 17:45, beskrivning för klassen:
Här jobbar vi mycket tekniskt i olika nivåer med fokus på hopp och snurrar. Kan variera mycket i stil/musik från vecka till vecka, allt från modernt, klassiskt, jazz och street.

More

Paulinn Ax

HOUSE

Är utbildad på Åsa folkhögskolas ettåriga streetdance linje samt One style i stilen House. Har undervisat i 10 års tid på många dansskolor i och utanför Göteborg samt uppträtt på flertalet scener med olika dansgrupper. Hämtar den största inspiration från houseklubbar i New York och Europa som också är den största byggstenen till känslan på mina lektioner.

More

Emelie S.Dominguez

VOGUE/HOUSE

Emelie har alltid älskat att dansa. År
2010 började hon på Twisted Feet Dance Academy och redan efter två terminer på Twisted var hon med i dansgruppen Twisted Flavour. År 2012 kom dansgruppen på 1:a plats i Streetstar Dance School Challenge i Stockholm. Efter Stockholm stor seger fick dem åka
till Paris för att delta i danstävlingen Express Yourself där dem kom på 2:a plats. 2014 åkte Emelie till New York för att dansa på Broadway Dance Center. Efter 3 månader i New York kom hon hem med nya erfarenheter och satsade i dansstilarna Vogue och House.
Emelie söker ny inspiration genom att resa till olika storstäder runt om i världen och efter att ha upplevt danskulturen i Tokyo ville hon inget annat än att stanna kvar och influeras mer. Starkare än någonsin är hon tillbaka i Göteborg där hon undervisar
Vogue & House på TFDA. Emelie lever för dans och har många projekt på gång.

“Mina dansklasser är inte som vanliga dansklasser. På mina klasser kommer jag att fokusera på att ni ska ha kul
och utvecklas individuellt inom er dans. Jag garanterar att ni kommer skratta en hel del”

More

Louise Smedlund

BARN JAZZ/BALETT

Louise utbildade sig vid Balettakademien i Stockholm och har efter det arbetat som dansare bakom flertalet svenska artister och turnerat bakom artister som Marie Serneholt och Darin både i Sverige och Europa. Hon har setts i musikvideos, på Sommarkrysset, Vinterkrysset, Bingo lotto, Rockbjörnen, QX-galan och Eldsjälsgalan. Louise är en jazz- och showtjej som medverkat i många produktioner som t.ex. Saturday night Fever, Berns musikskatt, Stjärnklart och andra julgalor, hon har arbetat som Magic girl för Joe Labero och har även bockat av två år på Wallmans i Köpenhamn.

På mina klasser ska vi dansa en massa jazz och hitta ett sätt att uttrycka oss med kroppen. Vi ska både göra av med och få en massa energi av gruppen, musiken och rörelsen. Vi ska skratta, våga, ha kul och hitta en inte kraft och röst i dansen!

More

David Hulterström

BARN AKROBATIK 7-12år

More

Gigi Sahin

URBAN KIZOMBA

Kizomba är en afrikans pardans och kommer ursprungligen från Angola. Den har utvecklats från den traditionella angolanska dansen Semba. Musiken till Kizomba influerades mycket av Zouk och dansen började utvecklas under slutet av 80- och början av 90-talet. Dansen i sin tur fick influenser av bl.a. tango, och kallas därför ibland för den afrikanska tangon. Förningen i Kizomba påminner också om den i tangon, och man jobbar mycket med viktöverföring och "connection".
Med ytterligare influenser från hiphop och rnb har idag en mer urban stil av Kizomba tagit form, där känslan är lite annorlunda och anpassad till musiken. Under klasserna kommer vi att lägga stort fokus på tekniken i att föra och följa, samt musikalitet och känsla.

More

Malcolm R. Kente

HIPHOP NEWSTYLE / URBAN KIZOMBA

Malcolm är en av skaparna av dansgruppen Fuse Fam. Uppväxt i båda Tanzania och USA, han tar med sig influenser från de kulturerna till sin dans. Hip hop är den stil som står närmast hjärtat, men han dansar även house, afro & kizomba m.fl. Han har tävlat i battles och medverkat i olika dansproduktioner. Med Fuse Fam har han uppträtt på olika festivaler runt om i Europa.
Hans klasser kommer fyllas med positiva energi, bra vibes och hårt arbete!

“Hard work beats talent when talent doesn’t work”

More

Therese Sahlin

BARN HIPHOP / BARN DANCEHALL

Therese, eller T-zer som hon oftast kallas, dansar många olika stilar men fokuserar sin undervisning på Hiphop och Dancehall. Tillsammans med sin dansgrupp, Fuse Fam, reser T-zer mycket och uppträder med shower och undervisar på olika dansevents/festivaler. T-zer tävlar aktivt på stora battles och senast kom hon 2a i dancehall kategorin på det internationella tävlingen Streetstar! På dansklasserna får T-zers elever fokusera på grunder, danstekniker, freestyle träning och inlärning av koreografi.

More

Aleksandra Jovic

Aleksandra föll för dansen ordentligt i 15 års åldern när hon fann Twisted Feet DA och har sedan dess tränats i det flesta streetstilarna.
Under åren har hon gjort olika saker med dansen bl.a varit med i ett ungdomsprojekt på Göteborgs Operan vid namn ”Challenge”, turnerat med gruppen Medina under sommaren 2015 och medverkat i olika musikvideos.

I fjol flyttade Aleksandra till New York där hon tränade intensivt i 3 månaders tid. Utöver att ta klasser fick hon chansen att uppträda på en välgörenhetsgala i Miami samt vara en av dansarna på MTVs tv-show TRL.

”Jag gillar grooves, pops och snabba rörelser så var beredda på att svettas men samtidigt ha galet kul!”

More

Claudia Svensson

BARN HIPHOP

Claudia dansar allt från hip hop, popping, experimental och contemporary men det som står henne närmst hjärtat är hip hop då hon brinner för musiken, känslan samt tekniken. Claudia har medverkat i musikvideos, varit bakgrundsdansare, uppträtt på stora scener runt om i Göteborg. Det som har gett henne mest lärdom av allt är tävlandet. Hon har tävlat både nationellt och internationellt i bl.a. battles och showcase tävlingar.
Med hennes grupp Empress Crew har hon medverkat i flera tävlingar såsom Juste Debout Nordic, Sweden Dance Delight osv. 
”När man utvecklas inom dans utvecklas man i sig själv, det är en stor del av varför jag har dansat så länge. Det är ett verktyg som hjälper mig att växa som människa och får mig att må bra. Det vill jag att ni också ska göra, känna att ni mår bra på mina klasser och kan lämna klassen med en ny tanke eller bara ett leende;)!” 

More

Jasmine Agdami

Jasmine Agdami började dansa på Twisted Feet år 2011 och har utvecklat sina kunskaper i de flesta street-stilarna med Hip Hop närmast hjärtat. Hon flyttade till New York år 2014 där hon studerade på Broadway Dance Center, och upptäckte då sin passion för den kommersiella scenen. Jasmine har undervisat på flera dansskolor i Sverige och även vart med och tävlat i Talang Sverige med Twisted Family, och dessutom anordnat workshop serien ”Midnight Madness” i Göteborg.
Hon har medverkat i musikvideor och även koreograferat för artister som bl.a Walshy fire (Major Lazer), Sanjin, Lani Mo, Ghita Music, Shaun Ross och Aurelia Dey. Sommaren 2016 var Jasmine Agdami en av huvudkoreograferna och dansare för Port Du Soleils sommar produktion.

Jasmine har nyligen kommit tillbaka till
Sverige från sin dansande resa i Los Angeles, där hon intensivt tränade med några av industrins bästa danslärare. Hon medverkade även på events som "Carnival" och "Dancers in The dark" under sin vistelse.

“På mina klasser kommer vi fokusera på performance, musikalitet, känsla och allt du känner att du vill utveckla. Vill du känna hur det är att gå på tour? Så är mina klasser helt rätt för dig. See you there;)"

More

Yerusalem Tesfay

STREET CHOREO

Har sedan barnsben haft en brinnande passion för dans. Hon har dansat allt från hiphop till afro, dancehall och popping, men fokuserar just nu mest på popping och hiphop. Under det senaste halvåret har Yerusaliem varit i både New york och Japan för att utvidga sina danskunskaper.

Yerusaliem är en av grundarna till dansgruppen empress crew. Hon har tävlat både nationellt och internationellt, bockat av flera scener i Göteborg och vunnit lite battles här och där.

"Allt det som jag har tagit lära av vill jag dela med mig. På mina klasser kommer vi fokusera mycket på känsla, musikalitet, variation och dynamik. Men vi får inte glömma av att ha roligt, för dans handlar om kärlek och glädje."

More

Ida Nash

More

Parastoo Saeedi

POPPING

Parastoo föll för dansen under sin första hiphop klass på Twisted Feet DA. Sedan dess har hon utforskat olika dansstilar, men föll för poppingen! Hon har bl.a tagit klasser för grundarna i Electric Boogalos och har tävlat i flera internationella tävlingar. När hon inte tränar i chillrummet så är hon iväg på en danstävling! Hon är en av grundarna till dansgruppen Empress Crew!

”På mina klasser kommer få fokusera stenhårt på grunderna och historien tillhörande denna grundstil! Var redo på en hardcore popping sesh med mig varje söndag, kom och svettas! :)"

/Parastoo

More

Moncef

Efter ett par år utomlands är Moncef nu tillbaka i Göteborg! Redo att undervisa och dela med sig av sin dansglädje! Under den senaste tiden har han främst arbetat som kommersiell dansare, men har även erfarenhet inom andra stilar. Moncef är utbildad vid Broadway Dance Center i New York, och har bland annat dansat för artister som Alicia Keys, Little Dragon, Dawn Richard och Jessie J. Han har även undervisat i städer som New York, London och Tel Aviv m.m.

”Mina klasser kommer att baseras på dynamik, rytmer, teknik och känsla. Alla är grymt välkomna!”

More

Nyat Kibreab

För Nyat har dansen varit en del av hennes liv så länge hon kan minnas. Med basen i Göteborg och grunderna i hiphop har hon dansat på större scener runt om i Göteborg så som Ullevi och Scandinavium. Trots grunderna i hiphop så brinner kärleken stark för andra dansstilar som hon också behärskar till exempel experimentellt , modernt och commercial. Nyat reser några gångar per år för att upptäcka nya platser och få ny inspiration till sin dans. Hon har varit i väst i L.A och New York men också i Öst i Tokyo och Seoul för att upptäcka nya danskulturer som hon i sin tur kan lära ut till den nya generationen.

”MEN det viktigaste av allt är att vi ska ha ROLIGT!!!"

More