ARBETSFÄLT & HUR VI JOBBAR

– Vi förhöjer ditt och dina varors värde. (Från vara till levande produkt)
– Vi har färdiga paket men kan också skräddarsy till dina önskningar.

Vi arbetar med produkt- och samhällsförankrad konst. Med lång erfarenhet och kompetens, skräddarsydd innehåll och visuell skicklighet berör vi er publik och målgrupp. Vårt uppdrag är att höja det emotionella värdet av produkt eller aktuellt ämnet hos både säljare och konsument.

 

1.TEATRAR & SCEN ** twistad  samhällsförankring**

Föreställningar, samhälls förankrade kultur föreläsningar,

För teater- och dans scenen tar vi fram era produktioner med en metod vi kallar, “twistad fantasifull samhällsförankring”. Att arbeta med aktuella samhällsfrågor och paketera/leverera information på ett lek – och gränsöverskridande koreografering som engagerar och berör en samtida publik där vi även får normalt utdragna scener dras till sig ett kännbart fokus. Detta gör att viktiga  budskap som  implementerats i produktionen också blir starkt förankrade hos människor utanför de typiska “vanliga dans publiken”. Med följd  att din målgrupp blir större,långvarig och återkommande. Detta tillvägagångssätt är ett starkt signum som genomsyrar alla Twisted feet produktioner.

 

2.NÄRINGSLIV **kommersiell konstnärlighet**

Att nå ut med en produkt via kultur kanske inte är det första man tänker på som företagare. Men kultur med dans som medel är just nu en av de starkaste universella verktyg som kan påverka människan emotionellt oavsett vilket land du bor eller om det är via scen,youtube och bioduken du påverkas.

Genom en nytänkande upp arbetad metod där vi kombinerar ett skräddarsytt samhällsengagerad manus i kombination med medryckande dans,musik,video projicering skapar vi rum och show som lyfter fram din vision och ger din produkt en fysisk gestaltning bortom det vanliga. Dina visioner blir inte bara konstnärligt men också kommersiellt gångbart och långsiktigt hållbart.

På det här twistade sättet får vi näringslivet att engagera sig i det civila samhället genom att förankra ens produkter och innehåll i en samhällsengagerad riktning samtidigt som det medför en betydande värdehöjning av företagets varumärke lokalt/nationellt som internationellt.

 

3.TV – NÖJESINDUSTRI – **Professionellt kaos**/**utmanande trygghet**

I nöjens branschen har man tröttnat på det som kallas för “same old..same old”. Vi i twisted är måna om att alltid leverera tv galor och artister med något nytt och fräscht. Oftas är de bästa ideerna något unikt, något som ingen annan har gjort. Är man också  “in the spotlight” måste man komma med det nya, utmanande, ligga i framkant och våga satsa  för att sen landa i något otroligt konkret.

Vårt metod är att först röra om lite i dina tankar i det vill kallar för “ kaos”. En metod för att bryta gamla mönster och få dig att tänka om. Vi måste utmana för att nå nya höjder.

Men ur kaos kommer och växer ett nytt frö. I samråd med dig som kund leds vi därför in i en långsiktig och nytänkande bana där en ny och utmanande trygghet skapas. Avslutande lägger vi på en lite “ touch of “ twist på det hela så har du också en genomtänkt tv anpassad skräddad sydd story som får dig att se och känna dig speciell och professionell. En vital garant till att få kunden just i nöjesbranschen att känna sig ny inne och uppdaterad
är också att leverantören i detta fall Twisted alltid är uppdaterad med det senaste från det urbanska scen,historiska danser,pardanser  i kombination med sociala medier.