UPPDATERAD INFORMATION OM VÅRENS UPPLÄGG

Vi hade en förhoppning om att ju längre in på våren vi kommer så skall läget i samhället ha förbättrats och de restriktioner vi fick i början av året ha lättat.Då läget fortfarande är densamma kommer vi istället att fortsätta att släppa 4-veckors kurser resten av våren. Istället för en tänkt 8 veckors termin kommer den nu alltså bli uppdelad på två terminer.

TERMIN 1: 1-28 mars = 4 veckor (Går ej att köpa kurser till längre)

PAUS = 1 vecka (vecka 13)

TERMIN 2: 5 april- 2 maj = 4 veckor (Går ej att köpa kurser till längre)

TERMIN 3: 3 maj – 30 maj = 4 veckor (Öppnas för köp vecka 16)

I nuläget verkar det som om att vi kommer behöva fortsätta att hålla det låga antal elever per kurs under Termin 3 som vi haft under Termin 1 och 2, dvs 1 person per 10 kvm.

………………………………………………………………….

INGÅENDE INFORMATION FÖR TERMIN 2 & 3

TERMIN 2 =
Kursstart  5 april – 2 maj, vecka 9-12

Pga den extrema begränsningen i antal elever, (enligt Pandemilagens föreskrifter) kommer vi även under Termin 2 inte kunna erbjuda ett rabatterat Vip- kort. Vid köp av 2-3 kurser finns det fortfarande en rabatt, men om man vill lägga till fler kurser utöver tre så kommer varje kurs man lägger till kosta som en singelkurs. Det finns ingen möjlighet till att ta igen missade tillfällen. Mer information om pris etc. samt uppdaterade allmänna villkor finns HÄR

…………………………………………………………………

TERMIN 3 = 4 veckors termin
Kursstart 3 maj – 30 maj , vecka 18-21

Pga den extrema begränsningen i antal elever, (enligt Pandemilagens föreskrifter) kommer vi även under Termin 3 inte kunna erbjuda ett rabatterat Vip- kort. Vid köp av 2-3 kurser finns det fortfarande en rabatt, men om man vill lägga till fler kurser utöver tre så kommer varje kurs man lägger till kosta som en singelkurs. Det finns ingen möjlighet till att ta igen missade tillfällen. 

…………………………………………………………………

OBS! Det är samma schema som gäller för alla tre “terminerna” och kurserna kommer att kunna köpas från och med vecka 16. Det viktiga är att du som kund gör ett nytt köp om du vill fortsätta att dansa under Termin 3. Du har alltså ingen garanterad plats mellan terminerna. Först till kvarn gäller!
Notera att våra allmänna villkor samt priser uppdateras inför termin 3.

…………………………………………………………………..

Kunder och Elever från ht20:

Vi vill återigen poängtera att höstens elever kommer, enligt avtal, att få tillgodo den del som återstod men att vi inte kan genomföra det nu pga begränsningen av antal elever vi får ta in på klass.

Den planering för våren vi nu tvingats ta till, bland annat med ytterliggare en fyra veckors kurs som nu ligger uppe för köp är ett sätt för oss som verksamhet att kunna hålla igång och överleva. Det är alltså ingen vanlig termin då förutsättningarna är långt ifrån vad dem brukar vara och därför kan vi inte planera in att kombinera de tänkta tillgodo tillfällena i även detta fyra veckors upplägg (termin3). Vi vet i nuläget heller inte under vilka förhållanden vi kan planera in dessa tillgodo tillfällerna, men det måste ske när vi kan ta in samma antalet elever på klass som vi hade under ht-20.
Nu handlar det helt enkelt om överlevnad för vår verksamhet precis som många andra företag. För att vi ska kunna överleva och framöver kunna erbjuda dessa tillgodotillfällen har vi inget annat val än att öppna upp på det sätt vi nu gör.

Vi hoppas på förståelse.

…………………………………………………………………

Under de förutsättningar som presenteras dagligen försöker vi att ha elever, kunder och lärares bästa i åtanke samt att vi som verksamhet skall försöka överleva ännu en tuff period. Tillslut kommer vi alla få vara TILLSAMMANS och njuta av dansen till 100%! =)

Som vi alla vet vid det här laget kan förutsättningarna förändras snabbt men denna plan är vårt mål men vi behöver ändå reservera oss för eventuella förändringar.

Tagga våren på TFDA!! =)