INFORMATION OM VÅRENS UPPLÄGG

Vi har vridit, vänt, hoppats och fantiserats över hur våren skall komma att se ut. Nu har Pandemilagen kommit och vi måste vara realistiska och leva i nuet. Det som nu gäller svart på vitt är 1 person per 10 kvadratmeter, exempelvis:

5 elever i vardera Sal 1 och 2

Detta är den bistra sanningen och vi hoppas ni förstår vilken förändring det är för vår verksamhet. Vi brukar vanligtvis öppna i februari men det känns för tidigt. Därför har vi förskjutit första kursstarten en månad för att vinna lite tid så att fler hinner vaccineras, smittrisken i samhället har minskat och att våren närmar sig.

Vi har beslutat att öppna upp skolan lite annorlunda till en början, då vi inte kan starta en helt ny termin under dessa förutsättningar. Vi kommer köra på två separata terminer med förhoppning om att kunna öka antal platser successivt.

TERMIN 1: 1-28 mars = 4 veckor

PAUS = 1 vecka (vecka 13)

TERMIN 2: 5 april- 30 maj = 8 veckor

………………………………………………………………….

INGÅENDE INFORMATION FÖR TERMIN 1 & 2

TERMIN 1 = “Limited spring kick off” 4 veckors intensive
Kursstart 1 mars – 28 mars, vecka 9-12

Pga den extrema begränsningen i antal elever, som vi nämnt ovan (enligt Pandemilagens föreskrifter) kommer Termin 1 endast bestå av 4 veckor för att vi ska kunna vara mer flexibla i vår planering då nya beslut från regering kan komma med kort framförhållning.

Bland annat pga. den drastiska minskningen av elever i salarna kommer vi denna första termin inte kunna erbjuda ett rabatterat Vip- kort. Vid köp av 2-3 kurser finns det fortfarande en rabatt, men om man vill lägga till fler kurser utöver tre så kommer varje kurs man lägger till kosta som en singelkurs. Det finns ingen möjlighet till att ta igen missade tillfällen. Mer information om pris etc. samt uppdaterade allmänna villkor finns HÄR

…………………………………………………………………

PAUS VECKA 13 = 29 mars – 4 april (Efter denna första ”Kick off” kommer vi köra en veckas paus för att vinna ytterligare lite tid i hopp om att samhället har öppnat för fler personer.)

…………………………………………………………………

TERMIN 2 = 8 veckors termin
Kursstart 5 april – 30 maj , vecka 14-21 (inget påsklov)

Denna termin ska fungera mer som en vanlig termin om allt går som vi planerat och att vi förhoppningsvis får vi ha fler personer per kvadratmeter. Dock blir det ingen show på Stora Teatern denna vår.

OBS! Det är samma schema som gäller för båda “terminerna” men vi kommer endast att släppa platser till Termin 1 ”Limited spring Kick off ” nu i januari och därefter, i mitten av mars, släpper vi platserna för Termin 2. Det viktiga är att du som kund gör ett nytt köp om du vill fortsätta att dansa under Termin 2. Du har alltså ingen garanterad plats mellan terminerna. Först till kvarn gäller.
Notera att våra allmänna villkor samt priser uppdateras inför termin 2.

…………………………………………………………………..

Under de förutsättningar som presenteras dagligen försöker vi att ha elever, kunder och lärares bästa i åtanke samt att vi som verksamhet skall försöka överleva ännu en tuff period. Tillslut kommer vi alla få vara TILLSAMMANS och njuta av dansen till 100%! =)

Som vi alla vet vid det här laget kan förutsättningarna förändras snabbt men denna plan är vårt mål men vi behöver ändå reservera oss för eventuella förändringar.

Tagga våren på TFDA!! =)