Dansinformation för vt 2020

Hej kära elever från HT-19!
Nu har vi precis lagt upp det nya schemat för VT-20 och vill ger er en heads up innan vi officiellt går ut med informationen senare idag så att ni har första tjing.

VIKTIGT! Välj nivå utifrån tidigare erfarenhet men ha även i åtanke att man inte alltid automatiskt klättrar i nivå bara för att man har gått en termin i en specifik nivå tidigare. Det kan bland annat bero på att det inte finns så många nivåer i den stilen, eller tvärtom, att det har tillkommit nivåer i en stil som gör att man behöver gå kvar samma en till termin.

Är du osäker så skriv till läraren i förebyggande syfte för att veta vart du ska placera dig. Vi är väldigt måna om att det ska vara rätt både för dig som elev men även för läraren i fråga så att klassen i helhet utvecklas någorlunda balanserat, även om vi alla utvecklas på olika sätt.
Det är vanligt att våra lärare inte undervisar vissa terminer vilket betyder att vissa kurser får andra lärare. Detta
sker även till våren. Är det en kurs som har samma tid som du har gått på innan och som du trivdes i, tveka inte att fortsätta i den även om en ny lärare tillkommer. Det är nyttigt att testa på olika så att man inte fastnar endast för läraren utan för dansen i sig.

Tveka inte att höra av er till oss om ni har några funderingar!
Vi ses igen när en ny danstermin drar igång, från och med 27 jan (vecka 5)
Vi önskar er en God Jul och Gott Nytt År! =)