VILKA VI ÄR

Twisted Feet Dance Academy, vinnare av titeln “Best Dance School” i Sverige år 2011, 2012 och Peoples choice award 2021, startades år 2008 av Zerjon Abebe, Nina Kollbrunner, Denny Hulten och Tony Hulten. Numera (2022-) ägs och drivs dansskolan och Twisted Feet organisation av Stina Bojling och Nina Kollbrunner. Alla ursprungligen medlemmar i det professionella danskompaniet Twisted Feet Dance Company som startades 2003. Här undervisar idag ett 30-tal av de absolut bästa danslärarna i Skandinavien. Varje termin söker sig ett hundratals elever hit mellan åldrarna 10 och 75 år. Hos oss har dansen inga gränser! 🙂

FRAMTIDA KULTURINGENJÖRER

För oss är det viktigt att eleverna som vill ta sin dans längre ska kunna göra det. Våran organisation som helhet, där dansskolan är en del, jobbar hårt för att bygga upp en stark och tydlig plattform i Göteborg/Mölndal och i Västra Regionen där de som väljer att satsa på dans ska kunna känna en hoppfullhet och framtidstro. Våran organisation genomsyras av engagemang, från ledning till lärare och lärare till elever. Hos oss har våra elever möjlighet att uppträda på både mindre och större scener, men även i TV-rutan och på olika festivaler och galor. Varje termin avslutar vi med en elevföreställning på Stora Teatern där våra elever får känna på hur det är att stå på en riktig scen.

VÅRT MOTTO

Vårt motto “Kom som du är!” betyder att ALLA är välkomna hos oss på Twisted Feet Dance Academy.

Att känna sig som hemma på TFDA är A och O, och du som elev blir automatiskt en del av vår Twisted FAM.

HJÄLP?

Har ni frågor eller behöver hjälp med något så tveka inte att höra av er till oss! Vi nås enklast via vår mail. Under pågående danstermin nås vi även på telefon (Mån-Tors 16:45-21:45 och Sön 12:00-21:00) eller direkt i receptionen.
Gäller ej under WINTER INTENSIVE, då är receptionen stängd och vi kan endast nås via mail.

FÖRENINGEN

Vår idéella förening Dance Culture Dansförening arbetar konstant med projekt gentemot ungdomar.

 

Ägare

STINA BOJLING

      NINA KOLLBRUNNER