VILKA VI ÄR

Twisted Feet Dance Academy, vinnare av titeln “Best Dance School” i Sverige år 2011 och 2012, startades år 2008 av Denny Hulten, Zerjon Abebe, Nina Kollbrunner och Tony Hulten. Alla ursprungligen medlemmar i det professionella danskompaniet Twisted Feet Dance Company. Här undervisar idag ett 30-tal av de absolut bästa danslärarna i Skandinavien. Varje termin söker sig ett hundratals elever hit mellan åldrarna 10 och 75 år. Hos oss har dansen inga gränser! 🙂

FRAMTIDA KULTURINGENJÖRER

För oss är det viktigt att eleverna som vill ta sin dans längre ska kunna göra det. Våran organisation som helhet, där dansskolan är en del, jobbar hårt för att bygga upp en stark och tydlig plattform i Göteborg/Mölndal och i Västra Regionen där de som väljer att satsa på dans ska kunna känna en hoppfullhet och framtidstro. Våran organisation genomsyras av engagemang, från ledning till lärare och lärare till elever. Hos oss har våra elever möjlighet att uppträda på både mindre och större scener, men även i TV-rutan och på olika festivaler och galor. Varje termin avslutar vi med en elevföreställning på Stora Teatern där våra elever får känna på hur det är att stå på en riktig scen.

VÅRT MOTTO

Vårt motto “Kom som du är!” betyder att ALLA är välkomna hos oss på Twisted Feet Dance Academy.

Att känna sig som hemma på TFDA är A och O, och du som elev blir automatiskt en del av vår Twisted FAM.

HJÄLP?

Har ni frågor eller behöver hjälp med något så tveka inte att höra av er till oss! Vi nås enklast via vår mail. Under pågående danstermin nås vi även på telefon (Mån-Tors 16:45-21:45 och Sön 12:00-21:00) eller direkt i receptionen.

FÖRENINGEN

Vår idéella förening Dance Culture Dansförening arbetar konstant med projekt gentemot ungdomar.

STUDIEFÖRBUND

Dansskolan har ett samarbete med studieförbundet Bilda.

Ägare

Zerjon

ZERJON ABEBE

Nina

NINA KOLLBRUNNER
Denny
DENNY HULTEN