INFÖR ELEVFÖRESTÄLLNINGEN PÅ STORA TEATERN 11-12 MAJ

Biljetter finns att köpa via Stora Teaterns hemsida www.storateatern.se fr.o.m. onsdag den 17 april kl 12.00.

Se noga vilken kurs du eller ditt barn går på så att dina anhöriga köper biljett till rätt föreställning. Denna information finner du längst ner på sidan på bilden för SHOWLISTA samt hängandes på anslagstavlan på skolan fr.o.m onsdag 17 april.


GÖR SÅ HÄR:

 1. Titta på SHOWLISTAN för söndagen den 12 maj (finner du längst ner här på sidan) och leta upp din eller ditt barns kurs/kurser. Obs! Listorna står endast i bokstavsordning och är inte själva ordningen per show.

 2. Uppmärksamma även nivå, lärare, eventuell dag eller klockslag samt om någon kurs är ihopslagen.

 3. Står det en (*) och en siffra bredvid kursen så innebär det att den kursen är med på flera föreställningar. Leta då upp vilka av föreställningstiderna din grupp/grupper är med på.

 4. Längst upp på Showlistan står det vilken tid föreställningen börjar samt vilken tid för samling.

 5. Klicka på biljettlänken till Stora Teaterns hemsida och köp era biljetter.
  https://tickets.storateatern.se/sv/buyingflow/tickets/16272/74494/

 

GENREP LÖRDAG 11 MAJ PÅ STORA TEATERN:

 1. Se på schemat vilken tid du eller ditt barn skall vara på plats. Lärarens namn är det som står. Schemat finner du längst ner på sidan på bilden GENREPSTIDER. Obs! Alla barnkurser kör sista genrepet.

 2. Kom i tid till genrepet. Uppmärksamma vilken tid som står för samling.
  En förälder till elev som går en barnkurs 10-13 år får följa med in på genrepet.

 

SHOWDAGEN SÖNDAG 12 MAJ PÅ STORA TEATERN:

 1. Var på plats 30 minuter innan er föreställning börjar.

 2. Samma gäller för föräldrar som skall lämna sitt barn.
  Kl. 11.30 om hen är med på föreställningen kl 12.00 (obs inte tidigare då personal ej finns på plats)

OBS! Viktigt att alla elever kommer dessa tre sista gånger innan showen. Har man ej medverkat på träning så kommer man ej kunna vara med på showen om inte kommunikation med lärare har upptagits i god tid. Vid eventuell förhinder/sjukdom ha en dialog med respektive lärare.


ÖVRIG INFO:

 • På grund av brandsäkerheten på teatern måste alla i salongen ha köpt sin plats. Detta betyder att du även måste köpa en biljett/plats till de minsta barnen 0-3år som följer med, trots att dem troligtvis kommer att sitta i knät.

 • Man kan som dansande elev på en föreställning inte gå och sätta sig i publiken. Vill man som elev se en hel föreställning måste detta ske på en av föreställningarna man själv inte dansar och då måste biljett köpas. Genrepet är chansen för alla elever att se varandras shower. När man som elev är med på en show är man kvar backstage tills showen är slut. Barn 10-13år hämtas upp av förälder vid genrep/föreställningens slut på baksidan av teatern.

 • Information om vilka showkläder får ni av respektive lärare. Dessa kläder kan ditt barn ha på sig med en gång när hen kommer både på genrep samt på showdagen. Detta för att minska antal tillhörigheter backstage då det kommer vara mycket folk på plats. Har ditt barn flera uppträdanden och behöver byta om ska dessa tas med i en väska eller påse.

 • Ingång för genrep/föreställning är på baksidan av teatern.

      Vi ser fram emot att bjuda på ännu en fantastisk show!!! =)